Kick Start Collection - Banana

25% ОТСТЪПКА НА ЦЕЛИЯ САЙТ: Използвайте кода 25ПРОЦЕНТА

25% ОТСТЪПКА НА ЦЕЛИЯ САЙТ

Възползвайте се от 25% отстъпка на ВСИЧКО

Използвайте кода: 25ПРОЦЕНТА


КУПЕТЕ СЕГА

56.56€

Наличен | Обикновено се изпраща до 24 часа

Общ преглед на продукта

Стакът "Kick start" ще помогне на новаците във фитнеса през трудния път и промяната към един по-здравословен начин на живот. а именно тренировки, по-добър външен вид и разбира се и здравословно хранене. Стакът включва три страхотни продукта, които ще ви помогнат да се въстановявате по-добре и да имате по-пълноценен начин на живот..

TСтакът включва:

Total Nutri-Greens, 100g

Total Nutri-Greens е прахообразна смес, съдържаща 22 пълнозърнести храни и екстракти от плодове и зеленчуци. Този продукт съдържа хранителни вещества от множество плодове и зеленчуци като : ацерола бери, броколи, спанак, нар, бъз, хорела и др.

Protein Wafers са вкусни високо протеинови вафлички, пълни с кадифен крем - бленд от суроватъчен протеин концентрат и изолат. Тези вкусни протеинови вафлички ви доставят 15гр. протеин и минимално количество захар, като ще допринесат за поддържането и растежа на мускулна маса. Идеални са за консумиране сутрин или след тренировка.

Impact Whey Protein, 1kg

Impact Whey Protein В сърцето на стака е нашият най-продаван продукт, престижният Impact Whey, със съдържание на над 80% протеин и над 2гр. левцин в доза и минимално количество въглехидрати и мазнини.

Myprotein Mini Blender Bottle

Предимства

  • Страхотно съотношение между цена и качество
  • 4 Фантастични продукта
  • Перфектен стак за начинаещи

Клиентите също така са си закупили

Клиентски ревюта

Няма ревюта за момента.

Kick Start Collection - Banana

Изберете снимка

Kick Start Collection - Banana