Summer Bundle - Banana

Спестете 30% на цялата си поръчка l Използвайте код: СПЕСТИ30

СПЕСТЕТЕ ДО 30% ОТ ЦЯЛАТА СИ ПОРЪЧКА

Купете продукти за 80 лева или повече и спестете 15% от цялата си поръчка- използвайте кода : СПЕСТИ15

Купете продукти за 120 лева или повече и спестете 20% - използвайте кода : СПЕСТИ20

Купете продукти за 140 лева или повече и спестете 25% -използвайте кода : СПЕСТИ25

Купете продукти за 199 лева или повече и спестете 30% - използвайте кода :СПЕСТИ30

Промоцията е валидна до 23:59 на 05.12.2016


KУПЕТЕ СЕГА

66.59€

Наличен | Обикновено се изпраща до 24 часа

Общ преглед на продукта

Our Birthday Bundles Предоставяме на вашето внимание нашите юбилейни стакове. За кратко време ще имате възможността да грабнете един от тези стакове на половин цена.

Тази година честваме 10 години от създаването на компанията Myprotein и по този повод сме ви подготвили много изненади, подаръци и намаления. В знак на благодарност към нашите клиенти ще направим огромни намаления и ще раздадем много подаръци.we’ve Нека ви представим юбилейния стак съдържащ 5 продукта от нашите бестселъри и доказали се през годините продукти.

Impact Whey Protein – 1kg, Banana – the #1 Whey Protein В сърцето на стака е нашият най-продаван продукт, престижният Impact Whey, със съдържание на над 80% протеин в доза и над 2гр. левцин и минимално количество въглехидрати и мазнини. Ако търсите суроватъчен протеин, то несъмнено това е най-добрият избор възможен.

Instant Oats - 2.5kg, Unflavoured – Инстантизирани овесени ядки, който може да сложите в шейкъра заедно с протеин или друга хранителна добавка. Лесни за консумиране въглехидрати с нисък гликемичен индекс

BCAA Plus – 90 caps Добавили сме в стака и BCAA (Левцин, Изолевцин и Валин) в съотношение 2:1:1. Есенциалните аминокиселини не могат да бъдат синтеизрани в организма и затова е необходимо да си ги набавим от други източници. Те подпомагат въстановяването, предпазват от мускулен катаболизъм и подпомагат изграждането на мускулна маса. Доказано за БЦАА, е че могат да стимулират растежа на мускулна маса дори при диета с отрицателен калориен баланс за загуба на мазнини.

Alpha Men - 120 tabs – Алфа мен - е уникален бленд предоставящ всички необходими витамини, минерали и антиоксиданти, които са важни за здравето и благосъстоянието на активно трениращия мъж.

Creatine Monohydrate - 250g, Unflavoured –Стакът няма да е перфектен ако не добавим креатин. Научно доказано, е че Creatine Monohydrate увеличава силата при експлозивни движения и издръжливостта по време на тренировка. Креатинът ще ви помогне да покачите така желаната мускулна маса

Предимства

  • Съдържа 5 от нашите най-продавани продукти
  • Лимитирана серия стак
  • Половин цена за ограничен период от време

Клиентите също така са си закупили

Клиентски ревюта

Няма ревюта за момента.

Summer Bundle - Banana

Изберете снимка

Summer Bundle - Banana