• Вегетариански

    Вегетариански

Лимитирана серия Impact Whey Protein, Пина Колада, 1кг.

Свеж Pina Colada вкус!

Не е налично

Общ преглед на продукта

Защо изобретихме Impact Whey Protein?

През деня, твоите мускулни влакна се разбиват постоянно (catabolism) и възтановяват (anabolism). Въпреки това, когато тренираш, скоростта на катаболизмът се покачва, затова се нуждаеш от прием на протеини за спомагане на производството и възтановяването на пострадалите мускулни влакна за подкрепа на възтановяването и подобряване на постиженията.

Как изобретихме Impact Whey Protein?

Този вкусен, зареждащ вкус Pina Colada Whey Protein е направен от допълнителен grass-fed whey и допринася изненадващи 20.5g протеин на порция. Осигурявайки всички съществни амино aциди, този продукт също разполага с 4.5 грама БЦАА и 3.6g Глутамин на порция, и е лесен за разбъркване. Освен това, Impact Whey Protein има само 1.9g мазнина и 1g въглехидрат на порция. Казано с прости думи, ако’ търсите качествено подсигурен whey protein който предоставя изключителна стойност за тези пари със забележителен хранителен профил, Не търсете повече!

Какви са основните предимства?

  • Високото съдържание на протеин на този продукт ще ви помогне със спомагане в разтежа и поддръжката на мускулната маса. Със само 103 калорий на проция, Impact Whey Protein е идеален съучастник в спомагането на мнозина атлети, дали аматьори, напреднали или експерти
  • Limited-edition Pina Colada за твойто възтановяване през това лято

За мен ли е този продукт?

Impact Whey Protein е подходящ за всеки човек който е активен, търсещ да постигне своите собствени ежедневни протеинови изисквания. Независимо дали сте елитен aтлет или любител на cross-fit, протеина е интегрален компонент за на всеки’ хранителния режим поради своята роля в разтежа и възстановяването на мускулите.

Кога да приемам Impact Whey Protein?

Impact Whey Protein е бързо обработващ и следователнто е препоръчително да се приема 30-60 минути след тренировка когато метаболисмът на тялото’ е повдигнат. Алтернативно, може да се консумира по всяко време през деня за да ви държи на върха на дневния ви прием на протеин. Може да се консумира с вода или мляко като освежаващ протеинов шейк, или съчетан с любимите ви smoothie рецепти и кисело мляко. За предизвикателство, вижте изборите от Impact Whey Protein рецепти на The Zone Recipe Page.

 

Предимства

  • 20.5g протеин на порция
  • 4.5g БЦАА’s включително 2g левцин на порция
  • Pina Colada limited-edition flavour

Начин на употреба

Добавете 150-250мл. вода или мляко в нашия шейкър( колкото по-малко течност сложите, толкова по-гъст ще е шейкът ви). След това добавете 1 голяма MP лъжица (25гр.), разбъркайте и консумирайте. Използвайте 2-3 пъти дневно или когато ви е нужен протеинов източник.

1 лъжицаMP (голяма) е 25гр. (не е включена)

Съставки

Pina Colada Flavour: Whey Protein Concentrate[Milk] (94.8%), Flavouring (Colour: Curcumin, Sweetener: Sucralose), Emulsifier: (Soy & Sunflower Lecithin)

Хранителна информация

Доза - 1 лъжица (25g)

Дози в опаковка - 40 (1kg)

Хранителна информация

  На 100гр. В една доза *RI
Енергия 1740 kJ/412 ккал 435 kJ/103 ккал 5%
Мазнини 7.5 g 1.9 g 3%
  от които наситени 5.0 g 1.3 g 6%
Въглехидрати 4.0 g 1.0 g 0.5%
  от които захари 4.0 g 1.0 g 1%
Белтъчини 82 g 21 g 41%
сол 0.50 g 0.13 g 2%

* Ориентировъчен прием на средностатистически възрастен човек (8400 kJ/2000 ккал)

Хранителна информация е базирана на неовкусения вариант, като хранителните стойности може да се разминават с до 10% в зависимост от вкуса

Клиентски ревюта

Няма ревюта за момента.

Лимитирана серия Impact Whey Protein, Пина Колада, 1кг.

Изберете снимка

Лимитирана серия Impact Whey Protein, Пина Колада, 1кг.