Общ преглед на продукта

Всеки един от нас обича да получава подарък изненада, а самото вълнение и очакване е неописуемо. В края на краищата подаръците, които са изненада са  най-сладки. Обикновено те се появяват покрай рожденни дни или празници като Великден или Коледа, но ние от Myprotein решихме да Ви предоставим Mистериозния пакет, защото искаме да Ви накараме да изпитате това уникално чувство на изненада и с нас още сега

Като най- големия онлайн сайт за спорни добавки в света, притежаващи селекция от висококачествени добавки и стилки облекла, няма как да не сте заинтересовани какво има в тях?

Ние можем да Ви обещаем, че с всеки един Mysterybag ще откриете по две облекла от най-новата ни колекция, с които ще изглеждате превъзходно. Другото нещо, което ще откриете е бест селър продукт на Myprotein избран случайно от всичките 2500 артикула, който независимо от Вашата цел, форма или спорт ще помогне на тялото и здравето Ви. Най-новите ни уникални протеинови вкусове ‘Pina Colada’ и ‘Birthday cake’ могат да Ви се паднат или пък ревюлиционните ни енергийни добавки. Едно е сигурно, че в момента, в който си поръчате Mysterybag, ще изгаряте от желание да пристигне Вашата доставка. Не на последно, ще получите и един аксесоар от нашата бързоразвиваща се гама от продукти, които ще Ви помогне за Вашата тренировка или възстанояване !

Защо да си закупя мистериозния пакет?

Много е просто - ще получите продукти, които са на стойност  110лв., а вие ще ги вземете само за 49,99лв.

 

Предимства

 

  • Продукти за стойност над 110лв., само за 49,99лв.
  • Два чифта облекло, една спортна добавка и един аксесоар
  • Спестете 50% за Вашите продукти

Клиентите също така са си закупили

Клиентски ревюта

Няма ревюта за момента.

Mystery Bag

Изберете снимка

Mystery Bag