2 ЗА ЦЕНАТА НА 1
35% НАМАЛЕНИЕ НА ВСИЧКО ОСТАНАЛО | КОД: MYPBG

Каквито и да са целите ви, ние разполагаме с необходимите инструменти.

Предоставяне на възможност на тези, които желаят повече.

Това е причината да започнем. Това е причината, поради която никога няма да спрем.

Как започна всичко…

От 2004 г. насам Myprotein чертае свой собствен уникален път. Всичко започна с визия и скромна кухненска маса, на която се осмелихме да мечтаем да променим из основи начина, по който се движим.

През 2011 г. Myprotein намери своя дом в семейството на THG, като отбеляза началото на една вълнуваща нова епоха. До 2016 г. гордо претендирахме за титлата на водеща онлайн марка за спортно хранене в света, като ви доставяхме несравнимо качествени протеини, витамини и основни добавки, удобно доставени точно до входната ви врата.

Но не спряхме дотук. Точно както нуждите ви са се развили, така и ние. Разширихме се, за да включим MP, Myvitamins, Myvegan и MyPRO, гарантирайки, че от каквото и да имате нужда, ние сме тук, за да ви помогнем. С всяка стъпка, с всяко повторение.

Ние сме водеща марка за спортно хранене и предлагаме широка гама от качествени продукти, включително протеини на прах, витамини и минерали, високопротеинови храни, алтернативни закуски и спортни облекла.

Кои сме ние

Визията ни е да се превърнем в най-мотивиращото движение за здраве в света. Това означава да насърчаваме всички да живеят по-здравословен и активен живот – и сме на път да го постигнем.

Съществуваме, за да нарушаваме границите. За да захранваме и мотивираме тези, които изискват повече.

От дома ни в Манчестър, екипът ни създава иновативни продукти и изживявания, които наистина подобряват благосъстоянието ви. Доверени решения, които ви дават контрол върху здравето и благополучието ви.

Достъпът до висококачествено хранене трябва да достига до всеки. Веге, флекси, веган, млечни продукти или без глутен, има за всекиго по нещо.

Вие поставяте целта. Ние предоставяме доказана подкрепа за постигането й.

Naš je cilj potaknuti ambicije ljudi diljem svijeta — učiniti najbolju sportsku prehranu dostupnom svima, bez obzira na njihov cilj.

Какво правим

Правим спортното хранене и облекло достъпни за всеки. Тук сме, за да дадем тласък на всички здравословни намерения, без значение кой сте или накъде отивате.

Поели сме ангажимент да бъдем шампион към по-добро. Ето защо започнахме. Ето защо никога няма да спрем.

Myprotein се разрасна значително от скромното си начало през 2004 г. и с гордост можем да кажем, че нашият нарастващ опит и отдаденост в производството на качествени продукти за спортно хранене не са останали незабелязани. По-долу са представени само малка част от нашите постижения и награди.

Нашите награди

Важно е да празнувате победите си. Печелим награди за нашите продукти от 2007 г. насам.

2007 г. – Myprotein постига сертификат за производство ISO 9001 и получава акредитация за GMP (добра производствена практика) и HACCP (анализ на опасностите и критичните контролни точки).

2007 г. – Myprotein е избрана за Млада компания на годината на престижните награди за разрастващ се бизнес, организирани от Real Business съвместно с Lloyds Bank и подкрепени от CBI (Конфедерацията на британската индустрия).

2009 г. – Myprotein печели Регионална награда за малък до среден бизнес на годината за северозападна Англия на Националните бизнес награди.

2009 г. – Myprotein се класира на 21-во място в Sunday Times Fast Track 100.

2015 г. – Myprotein получи висока оценка за специалната награда на съдиите в наградите за най-добра фабрика за тяхното съоръжение в Уорингтън.

2017 г. – THG печели Международен търговец на дребно на годината на наградите Retail Week.

2018 г. – THG е в списъка на Greater Manchester Ward Hadaway за 50-те най-бързо развиващи се компании.

2018 г. – THG печели наградата на кралицата за предприемачество.

2022 г. – Myprotein печели наградата за най-вълнуващо партньорство за партньорство с Hotel Chocolat.

2023 г. – Myprotein печели награда за лицензиране на продукт или гама за марка Inspired Innovation Brand за сътрудничество с Jelly Belly.

2023 г. – Myprotein отново е номиниран за Международната награда за най-добър лицензиран продукт за сътрудничество с Jelly Belly.