35% на всичко | Kод: BG35

Ненадминато качество

Акредитирани със сертификат ISO 9001, нашата цел е да ви предоставим отлично качество, за да извлечете максималното от вашите тренировки.

Проверки на качеството

Продуктите на Myprotein са акредитирани от HACCP и GMP. Нашите продукти са тествани от независими лаборатории, за да можете вие да сте сигурни в продуктите, които консумирате

Вкусове

Когато става въпрос за разнообразие от вкусове, нашите продукти побеждават всички други. Ние предлагаме огромен асортимент от вкусове, за да може всеки от вас да си избере по нещо.

HFL

Нашият огромен асортимент от продукти е тестван от HFL, това може да се видите от логото им на някои от нашите продукти.

Спортни отбори

Ние сме официални спонсори на St. Helens RFC, Exeter Chiefs, Castleford Tigers, Gloucestershire CC & Burnley FC, затова можете да бъдете сигурни, че нашите продукти са най-добрият избор за вашите спортни постижения.

Аминокиселинен профил

Ние предлагаме богат аминокиселинен профил на голяма част от нашите продукти. Можете да сте сигурни в качеството и ефекта им.

Нови продукти

Ние постоянно разработваме нови продукти, за да можем да продължим да бъдем лидери на пазара още дълго време. Следете нашите нови попълния в секцията Нови продукти.

2019 © The Hut.com Limited, a company registered in England and Wales (company number 05016010) whose registered address is Voyager House, Chicago Avenue, Manchester Airport, M90 3DQ.