Суплементи за Възстановяване

7 резултати

Възстановяване след тренировка

Голям проблем при повечето интензивно трениращи, е оптималното възствановяване след тренировка така, че представянето да бъде също толкова добро и на следващата. Доброто възстановяване е жизненоважно е за рехидратирането, възстановяването на гликогеновите запаси и намалянето на умората. За да подобри въстановяването си, всеки, практикуващ някакъв вид физическа активност, трябва да си набави правилните макро хранителни вещества, особено въглехидрати и протеин. Спортното хранене става особено важно, когато тренираме интензивно, защото протеинът намаля мускулния разпад и дава възможност на мускулите да се възстановят.

Въглехидратите, консумирани веднага след тренировка, помагат да се максимизира мускулният гликоген, възстановявайки неговите нива в мускулите. Обратното запасяване с електролити, изгубени чрез потенето, могат да помогнат да се максимизира задръжката на течности в тялото, намалят загубите и най-важното - да се избегне рискът от дехидратация.

Хранене и суплементация

Едно нещата, които трябва да се вземат предвид, за да се оптимизира възстановяването, е да се уверим, че хранителният ни режим и хранителни добавки за възстановяване са вкусни и лесно достъпни. Най-добрите напитки за възстановяване от спортове като бягане и колоездене, съдържат формули, включващи и протеин, и въглехидрати. Myprotein "Енергия и Издръжливост" Ви предлага страшно вкусни и достъпни опции във всякакви форми: шейкове за възстановяване, енергийни гелове, барчета и добавки на прах.

Myprotein има огромен избор от есенциални въглехидрати за спринтьори, колоездачи и триатлонци, както и много други спортисти, при които издръжливостта е топ приоритет. Независимо дали се нуждаете от висок или нисък Гликемичен Индекс, ние със сигурност имаме широка гама от въглехидрати, които лесно ще се впишат във вашия хранителен режим. Опитайте нашата Декстроза и Малтодекстрин, като бърз източник на енергия. Също, може и нашият Разтворим Овес на прах (Instant Oats) към вашата диета - смесете го с вашият сутрешен протеинов шейк, за да направите най-добрата, здравословна и вкусна закуска, която ще намали холестерола в кръвта!

Сортирайте по:
Филтриране

Добавен към кошницата ви.

Съжаляваме, но има проблем. Моля опитайте по-късно.

Количество:

Общо: ( Продукти в кошницата ви.)

Back to top