-40% НА ПРОДУКТИ ЗА ВАШАТА ДИЕТА
-35% НА ВСИЧКО ОСТАНАЛО | КОД: MYPBG

Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Other customers purchased instead

Веган смес за цялостно зареждане Whole Fuel

Пълноценна храна на растителна основа, идеална за забързания Ви начин на живот

  • Вегетариански
  • Веган
BGN

Веган смес за цялостно зареждане Whole Fuel

Пълноценна храна на растителна основа, идеална за забързания Ви начин на живот

  • Вегетариански
  • Веган
BGN

Количество:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

40% НАМАЛЕНИЕ | КОД: 20BIRTHDAY

* Събитието е валидно до изчерпване на количествата. Промоцията  не се прилага за продуктите от ексклузивната ни листа и за продукти, които вече са намалени в действие. На разположение е само един код за отстъпка за поръчка. Максималната отстъпка е 500 лева.

КУПИ СЕГА

Другите ни клиенти също закупиха:

Клиентски ревюта

Overall Rating : 3.67 / 5 (3 коментара)
  • 0 5 star reviews
  • 2 4 star reviews
  • 1 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
 

Bодещи клиентски отзиви

Независимо дали се отнася за ревю на козметичен продукт или хранителни добавки, резултатите могат да варират от човек до човек. Клиентските ревюта са независими и не представят вижданията на The Hut Group

Whole Fuel - веган смес (солен карамел)

Тип човек: мъж, 85кг.; не претенциозен по отношение на храната; държи повече на практичното. Впечатления: засища много добре! Т.е прави това за което сте го купили - да ви засити. Ако вкусът е единственият, който използвате - втръсва лесно. Смесва се супер - особено след отваряне на пакета. Лично наблюдение - разбива се прекрасно със студени течности, включително ядково мляко. След преполовяване на капета сякащ не се разбиваше добре - затваряйте бързо пакета и шейкъра.

В подходяща комбинация с:

... с много работа...

Беше ли полезно?

Засища, но консистенцията е ужасна

Поръчах шоколада и соления карамел и ги тествам от няколко седмици. Консистенцията изобщо не ми хареса, дори с блендер е на зърна, със шейкър просто никога не се смесва напълно и остава на бучки. Соленият карамел ми хареса повече от шоколада като вкус. Ако харесвате напълно гладка консистенция на шейка като мен, то това не е продуктът за вас. Единственото положително нещо е, че ме засища и не чувствам глад няколко часа. Но, като цяло този продукт ме разочарова.

Беше ли полезно?

Отличен вкус

Разтваря се лесно, вкуса е отличен. Продукта съдържа всички макроелементи + някои витамини и минерали. В 100г продукт получавате 30г протеин с 40г въглехидрати и 15г мазнини. Според мен недостатъка му е липсата на конкретна употреба за конкретна ситуация. Ако имате нужда от протеин или гейнър има по-добри опции и то в по-малки дози, Витамините също не са в някакви значителни количества.

Беше ли полезно?