35% на всичко | Kод: BG35

Най-добрaта хранителна добавка от аминокиселини за енергия

MYAMINO ENERGY

Myamino Energy е нашата най-напреднала формула от аминокиселини за момента. Съв своите 7гр аминокиселини и 100мг натурален кофеин, това е перфектната хранителна добавка, която да приемате през деня, като заместител на обедното кафе или пък като предтренировъчен стимулант. Единственото, което се изисква от вас, е да я пригодите дозировката, спрямо вашите цели.

Тази формула включва също и Витамин Ц, за да помогне за намалянето на умората и сънливостта, както и да поддържа нормалната функция на имунната система по време и след физическа активност, и така поддържайки самите вас силни и здрави.

НАЙ-ДОБРА АМИНОКИСЕЛИНА ЗА ЗАГУБА НА ТЕГЛО

Acetyl L-Carnitine

Тъй като Л-Карнитин подобрява способността на тялото да окислява мастни киселини, той често е наричан фет бърнър. Ацетил Л-Карнитин е ацетилен естер на Л-Карнитин, който транспортира мазнините към митохондрията, където те се окисляват за енергия. Приемайте между 1 и 4 мерителни лъжички (500mg е една мерителна лъжичка) на прах към напитка или други аминокиселини на прах, за да подобрите фокуса и да изгорите мазнините.

Най-добрият Л-Глутамин на прах

L-Glutamine Powder

Приемането на Л-Глутамин след тренировка подобрява възстановяването и попълване загубените аминокиселини. Някои атлети избират Л-Глутамин за по-добро стомашно-чревно здраве, тъй като подпомага лекуването и поддържането чревната лигавица. Последните изследвания показват, че Л-Глутамин може да намали желанието за захар, тъй като тялото може ефективно да го превръща глюкозата. Една чаена лъжичка и половина от нашия 100% Л-Глутамин на прах с чаша вода или сок е достатъчно, за по-добро възстановяване след тежка тренировка.

НАЙ-ДОБРИЯТ Л-КАРНИТИН НА ТАБЛЕТКИ

L-Carnitine Tablets

Освен, че спомага за транспортирането на мазнините и превръщането им в енергия, Л-Карнитин е свързан още със забавянето на процеса на стареене. Л-Карнитин увеличава нивата на енергия и намаля желанието за хранене. Удобната форма на таблетки го прави подходящ избор, когато искате да увеличите бдителността и фокуса преди тренировка.

НАЙ-ДОБЪР БЕТА АЛАНИН

Beta Alanine Powder

Ако някога сте употребявали хранителна добавка с Бета аланин,навярно вече знаете за приятното усещане по различни части на тялото. Веднага щом се усвои, Бета аланин увеличава нивата на Карнозин, което ви позволява да тренирате продължително време дори при високо интензивни тренировки. И за да бъдем по-точни, бета аланин подобрява вашата производителност между 60-240 секунди, когато мускулите ви са под напрежение. По-високият интензитет на тренировка води до повече мускулна маса. Приемането на 3-5гр. Бета аланин преди тренировка е напълно достатъчно, за да се възползвате от благоприятните му ефекти. Може да го смесвате с други аминокиселини на прах.

НАЙ-ДОБЪР Л-ЛЕВЦИН

L-Leucin tablet

Л-Левцин често се споменава като основната аминокиселина при обсъждането на ВСАА / веиржно разклонени аминокиселини/. Той помага да се запази чистата мускулна маса и поддържа гликогеновите нива, а освен това подобрява бдителността. Нашите Л-Левцин таблетки са по-удобни от традиционната форма на прах, като всяка доза съдържа 2000 мг Л-Левцин. Левцин може да бъде приеман на гладно или между храненията, когато консумацията на белтъчини не е недостатъчна.

2019 © The Hut.com Limited, a company registered in England and Wales (company number 05016010) whose registered address is Voyager House, Chicago Avenue, Manchester Airport, M90 3DQ.