35% на всичко | Kод: BG35

НАЙ-ДОБРИТЕ ВСАА НА ПРАХ

BCAA 4:1:1 Powder

Верижно разклонените аминокиселини са Левцин, Изолевцин и Валин. Левцин често се определя като най-важната аминокиселина за спортистите, тъй като най-много допринася за растежа на мускулна маса.

Нашето BCAA 4:1:1 на прах съдържа по-висока доза Л-Левцин (5гр.) в сравнение с Изолевцин и Валин. ВСАА увеличава протеиновия синтез, предпазва от мускулен катаболизъм и засилва възстановяването след тренировка.

BCAA 1500 Tablets

Ако предпочитате да приемате BCAA под формата на таблетки, нашите BCAA 1500 таблетки са удобна и надеждна опция, доставяйки 1500мг аминокиселини в една двойна доза. Класическо съотношение 2:1:1 Левцин:Изолевцин:Валин. ВСАА са чудесно допълнение към всеки хранителен режим, независимо дали целта ви е мускулна маса или изгаряне на мазнините.

BCAA 1500 също така допринасят за нормалната функция на имунната система, поттискат чувството на умора и отпадналост. Подходящи за прием преди и/или след тренировка.

НАЙ-ВКУСНИТЕ ВСАА

BCAA Powder

Ако търсите приятни на вкус BCAA не търсете повече, защото сте попаднали на най-продаваните ни ВСАА на прах. Предлагат се в 11 невероятни вкуса, между които да избирате, включително малинова лимонада, праскова и манго и др. Заредете тялото си с верижно разклонени аминокиселини с нашата премиум формула.

Препоръчваме 1 мерителна лъжичка ВСАА 2:1:1 преди, по време и/или след тренировка.

НАЙ-ДОБРИТЕ ВЕГЕТАРИАНСКИ ВСАА

Fermented BCAA 4:1:1 Powder

Ако вие сте вегетарианец или веган, то най-вероятно приема на ВСАА е нисък. Натуралните източници на ВСАА са месото и яйцата, което може да ограничи наличието на хранителни вещества на хора, тръгнали по пътя на вегетарианството и веганството. Имайки това предвид, ние формулирахме нашите Fermented BCAA в съотношение 4:1:1 Левцин:Изолевцин:Валин единствено от растителни източници.

Ако вие сте физически активен и целта ви е повече мускулна маса, то тялото ви се нуждае от около 20гр. ВСАА на ден, което може да се раздели в няколко приема по 5 гр.

НАЙ-ДОБРИТЕ ВСАА С БЪРЗО ОСВОБОЖДАВАНЕ

IBCAA

iBCAA на прах е инстантизирана формула на верижно разклонените аминокиселини, която съдържа източник на водоразтворими аминокиселини, което значително подобрява разбиването им. В тази формула, BCAA бързо могат да бъдат по-бързо абсорбирани от тялото.

Насладете се на iBCAA в няколко фантастични вкуса, включително диня, лимон и лайм и бери бласт.

НАЙ-ДОБРИТЕ ВСАА КАТО СЪОТНОШЕНИЕ МЕЖДУ ЦЕНА И КАЧЕСТВО

BCAA Plus

Всяка една от нашите BCAA Plus таблетки съдържа 1000мг аминокиселини. ВСАА са есенциални, тъй като те не могат да бъдат синтезирани в нашето тяло, затова трябва да си ги набавим от чужди източници – храна или хранителни добавки. ВСАА увеличават синтеза на протеин в клетъчната мускулатура, предпазват от мускулен катаболизъм и стимулират растежа на мускулна маса – перфектен избор за всеки един спортист.

Предлагат се в опаковки от 90 и 270 таблетки. Приемането на 3-5 таблетки дневно със сигурност ще допринесе значително за възстановяването ви.

2019 © The Hut.com Limited, a company registered in England and Wales (company number 05016010) whose registered address is Voyager House, Chicago Avenue, Manchester Airport, M90 3DQ.