35% на всичко | Kод: BG35

Най-добрият протеин за качване на мускулна маса

Micellar Whey Protein

Суроватъчният протеин съдържа аминокиселини, които поправят повредените мускулни влакна по време на тренировка. Нещо повече от суроватъчен протеин, Micellar Whey преминава през процес на ултра-филтрация, за да се гарантира ниско съдържание на захар и високо на белтъчини.

Нещо повече, Micellar Whey е с профил на суроватъчен протеин, но с удължено освобождаване. Съдържа 23гр. протеин в 30гр. доза, доставяйки аминокиселини в кръвта за удължен период от време.Това го прави подходящ за консумация през деня или преди лягане, тъй като осигурява на тялото така необходимите белтъчини за поддържане и растеж на мускулна маса.

Най-добрият протеин за сваляне на килограми

Impact Diet Isolate™

.Tози диетичен протеин съдържа съставки, които подпомагат загубата на тегло. Съдържа Л-Карнитин и екстракт от Зелен чай, засилват метаболизма и изгарят мазнините. Съдържа 20гр. протеин в една доза, което допринася за поддържането и растежа на мускулна маса. По-малко от 100 калории в една доза, което прави този феноменален бленд подходящ избор за атлети, които желаят да приемат диетичен протеин. Съдържа още екстракт от Гуарана и Холин, които имат витална роля в преобразуването на мазнините в енергия.

НАЙ-ДОБРИЯТ ВЕГАН ПРОТЕИН НА ПРАХ

VEGAN BLEND™

Перфектен бленд от грахов протеин изолат, протеин от кафяв ориз и конопен протеин. Премиум качество протеин, който се усвоява бързо от тялото. Освен това добавихме и бленд от ВСАА /верижно разклонени аминокиселини/ Левцин:Изолевцин:Валин, за да увеличим съдържанието на есенциални аминокиселини. Това допринася за растежа на чиста мускулна маса.

За да е съвършена формулата, добавихме и нашия патентован ензимен комплекс DigeZyme, за подпомагане на чревната функция и насърчаване на храносмилането. Тъй като повечето вегани набавят белтъчини от боб и соя, това може да постави храносмилателната система под напрежение.

НАЙ-ЧИСТИЯТ ПРОТЕИН НА ПРАХ

Impact Whey Isolate

Един от най-пречистените суроватъчни протеини на пазара, специално разработена така, че да се усвои от тялото максимално бързо. Това е от ключово значение след тренировка, тъй като са необходими аминокиселини за поправянето на повредените мускулни влакна. Подобрява възстановяването между отделните тренировки и подпомага растежа на мускулна маса. Ако търсите пречистен суроватъчен протеин изолат, то това е най-добрият избор. Препоръчваме тази хранителна добавка на вегетарианци.

Минимално съдържание на въглехидрати, което прави протеинът подходящ за всеки един хранителен режим. Доставя впечатляващите 23гр. протеин в една доза,а освен това има огромно разнообразие от фантастични вкусове – фъстъчена бисквитка, Rocky Road, солен карамел и други. Какъв по-добър начин да се възстановите след тежка тренировка от вкусен протеинов шейк?

Най-вкусният протеин на прах

True Whey™

True Whey съдържа 20гр. белтъчини в една доза и 50mg of DigeZyme, патентован ензимен комплекс, който подобрява храносмилането и здравето на червата, съдържайки 100 милиона пробиотични спори. Това до голяма степен подпомага за по-доброто здраве на червата, където тялото ви усвоява протеина, от който се хранят нашите мускулни клетки и органи.

True Whey притежава невероятен вкус и само 1,6гр. въглехидрати в доза, както и 20гр. протеин.

Най-продаваният суроватъчен протеин в Европа

Impact Whey Protein

Суроватъчният протеин е ефективен начин за приемане на бързоусвоими белтъчини. Добит от свободни крави, хранени с трева и пречистен от мазнини и въглехидрати, Impact Whey Protein ви доставя 21гр. белтъчини в една доза, включително 4.5гр. BCAA и 3,6гр. Глутамин.

Impact Whey Protein е с ниско съдържание на въглехидрати, което го прави подходящо допълнение към всеки един хранителен режим. Независимо дали искате да изгорите мазнините или да качите мускулна маса, Impact Whey е най-продаваният в Европа и това не е случайно. Предлага се в над 50 невероятни вкуса, сред които : Jam Roly Poly, Blueberry Cheesecake и Victoria Sponge Cake.

НАЙ-ДОБРИЯТ ПРОТЕИН НА ПРАХ БЕЗ ЛАКТОЗА

Соев протеин изолат

Соевият протеин е направен от 100% обезмазнени соеви зърна, които не съдържат ГМО. Преминава през стриктен процес на филтрация, за да се намали съдържанието на въглехидрати и мазнини в соевото зърно, създавайки 90% съдържание на протеин.

Не съдържа лактоза и доставя впечатляващата доза от 6.6гр.Л-Левцин – есенциална аминокиселина, която не може да бъде синтезирана в тялото. Продуктът е отличен избор за вегетарианци, атлети и хора с лактозна непоносимост. Съдържа масивните 27гр. белтъчини в една доза. Идеален начин да подобрите възстановяването след изтощителни тренировъчни сесии.

НАЙ-ДОБРИЯТ КАЗЕИНОВ ПРОТЕИН НА ПРАХ

Micellar Casein

Казеинът осигурява удължено освобождаване на аминокиселини в кръвта и позволява усвояване на хранителни вещества за продължителен период от време. По време на сън тялото ви почива без храна в продължение на между 6-10 часа, като недостатъчното количество белтъчини може да намали степента на оползотворяване, и качествено възстановяване.

Бавноусвоимият Micellar Casein доставя равномерно аминокиселини в кръвта и драстично подобрява възстановяването. Съдържа 22гр. протеин на доза.

2019 © The Hut.com Limited, a company registered in England and Wales (company number 05016010) whose registered address is Voyager House, Chicago Avenue, Manchester Airport, M90 3DQ.