Kick Start Collection - Vanilla

ДО 70% НАМАЛЕНИЕ НА ВСИЧКО! Без код за отстъпка!

До 70% намаление на всичките ни продукти. Офертата не изисква код за отстъпка.

Вижте основните ни категории продукти:

Whey Протеин

Аминокиселини

Продукти за отслабване

Офертата е валидна за определено време, така че побързайте.

КУПЕТЕ СЕГА

Беше: 56.96€ 45.57€ Спестете: 11.39€

Наличен | Обикновено се изпраща до 24 часа

Общ преглед на продукта

Kick Start Collection е идеална комбинация от продукти, които са предназначени да ви дадат летящ старт към вашия фитнес и здравословен начин на живот. Пакета съдържа нашият най-продаван протеин Impact Whey Protein, вкусните Protein Wafers и Total Nutri Greens Правещ го идеален начин да повишите протеиновия си прием, когато сте в движение, което ще допринесе за растежа и поддържането на мускулната маса. Kick Start bundle е идеален за хора, които са в движение и за тези, които започват нов фитнес и хранителен режим.

Пакета съдържа:

Total Nutri-Greens, 100g

Total Nutri-Greensе прахообразна бленда, съдържаща 22 различни пълноценни храни и екстракти от плодове и зеленчуци. Пълен е с естествени нутриенти, добити от огромо многообразие от плодови прахове и водорасли включващи Spirulina, Wheat grass, Acerola Berry, Broccoli, Spinach leaf, Pomegranate, Apple fibre, Tomato, Elderberry, Blueberry and Chlorella.

Protein Wafers, 10 x 40g: Chocolate Flavour

Protein Wafers е високопротеинен снак с лек протеинов пълнеж от бленда от млечен протеинов изолат и суроватъчен протеин изолат, за да се получи изключително вкусна вафла. Protein Wafers доставят 15 гр протеин за две вафлички, които ще допринесат за растежа и поддържането на чистата маса.

Impact Whey Protein, 1kg

Impact Whey Protein е 100% първокласен суроватъчен протеинов концентрат и има повече от 20 гр протеин на доза (82%). Има пълноценен аминокиселинен профил , осигуряващ всички есенциални аминокиселини и съдържа повече от 2 гр левцин в доза. Идеален начин за повишаване на дневния протеинов прием.

Myprotein Mini Blender Bottle

Предимства

  • Страхотно съотношение между цена и качество
  • 4 Фантастични продукта
  • Перфектен стак за начинаещи

Клиентите също така са си закупили

Клиентски ревюта

Няма ревюта за момента.

Kick Start Collection - Vanilla

Изберете снимка

Kick Start Collection - Vanilla