Kick Start Collection - Vanilla

До -60% на целия сайт + още -20% на поръчката с код: MART

ДО 60% НАМАЛЕНИЕ НА ВСИЧКИ ПРОДУКТИ НА САЙТА

Не е нужен код - всички продукти са вече намалени.

Офертата е валидна за ограничен период от време или до изчерпване на количествата.
КУПЕТЕ СЕГА
Беше: 58.99€ 41.29€ Спестете: 17.70€
Не е налично

Разпродаден

Наличност: Разпродаден

Общ преглед на продукта

Kick Start Collection е идеална комбинация от продукти, които са предназначени да ви дадат летящ старт към вашия фитнес и здравословен начин на живот. Пакета съдържа нашият най-продаван протеин Impact Whey Protein, вкусните Protein Wafers и Total Nutri Greens Правещ го идеален начин да повишите протеиновия си прием, когато сте в движение, което ще допринесе за растежа и поддържането на мускулната маса. Kick Start bundle е идеален за хора, които са в движение и за тези, които започват нов фитнес и хранителен режим.

Пакета съдържа:

Total Nutri-Greens, 100g

Total Nutri-Greensе прахообразна бленда, съдържаща 22 различни пълноценни храни и екстракти от плодове и зеленчуци. Пълен е с естествени нутриенти, добити от огромо многообразие от плодови прахове и водорасли включващи Spirulina, Wheat grass, Acerola Berry, Broccoli, Spinach leaf, Pomegranate, Apple fibre, Tomato, Elderberry, Blueberry and Chlorella.

Protein Wafers, 10 x 40g: Chocolate Flavour

Protein Wafers е високопротеинен снак с лек протеинов пълнеж от бленда от млечен протеинов изолат и суроватъчен протеин изолат, за да се получи изключително вкусна вафла. Protein Wafers доставят 15 гр протеин за две вафлички, които ще допринесат за растежа и поддържането на чистата маса.

Impact Whey Protein, 1kg

Impact Whey Protein е 100% първокласен суроватъчен протеинов концентрат и има повече от 20 гр протеин на доза (82%). Има пълноценен аминокиселинен профил , осигуряващ всички есенциални аминокиселини и съдържа повече от 2 гр левцин в доза. Идеален начин за повишаване на дневния протеинов прием.

Myprotein Mini Blender Bottle

Предимства

  • Страхотно съотношение между цена и качество
  • 4 Фантастични продукта
  • Перфектен стак за начинаещи

Клиентски ревюта

Няма ревюта за момента.

Kick Start Collection - Vanilla

Изберете снимка

Kick Start Collection - Vanilla
Back to top