Complete Monthly Bundle

Your ultimate supplement essentials

30% отстъпка на всичко | Използвайте код: 30BG

Възползвайте се от 30% отстъпка на всичко.

Използвайте код: 30BG

Офертата е валидна за ограничен период от време или до изчерпване на количествата.
КУПЕТЕ СЕГА
64.63€
Не е налично

Общ преглед на продукта

The Complete Monthly bundle съдържа седем от най-популярните ни продукти на фантастична цена. Той е подходящ не само за фитнес любители, но и за всякакви спортове.

The Complete Monthly bundle съдържа:

BCAA's, 500g, Berry Blast

Branched Chain Amino Acids (BCAA's) Левцин, Изолевцин и Валин в съотношение 2:1:1. Есенциалните аминокиселини не могат да бъдат синтезирани в нашето тяло, затова е необходимо да си ги набавим от чужди източници - храна или хранителни добавки. БЦАА стимулират синтеза на протеин в клетъчната мускулатура, драстично подобряват възстановяването от тежки тренировки и предпазват от мускулен катаболизъм.

Impact Whey Protein, 1kg, Natural Chocolate

Impact Whey Protein е нашият абсолютен бестселър от създаването на нашата компания. Той съдържа цели 82% протеин в доза и минимално количестов въглехидрати и мазнини. Той има феноменален аминокиселинен профил, катов и доставя над 20гр. белтъчини в една доза и цели 2гр. левцин. Чудесен начин да увеличите дневния си прием на белтъчини.

Omega 3, 90 softgels

Omega 3 съдържа есенциални мастни киселини,EPA и DHA, които допринасят за нормалната функция на сърцето.DHA също така допринася за нормалната функция на мозъка и зрението. Ползите се получават при дневен прием наf 250мг EPA и DHA. Omega 3 съдържат 360мг EPA и 240мг.of DHA на 1 доза от 2 софтгела.

Daily Vitamins Multi Vitamin, 60 Tablets

Daily Vitamins са лесен начин да си набавите ключовите витамини и минерали в една лесна за консумиране таблетка.Съдържа Б комплекс, витамин Ц, Е,А и Д3.

Vitamin E, 60 Tablets

Myprotein Vitamin E има множество функции в нашия организъм и действа като антиоксидант, който се бори със свободните радикали.

BCAA 4:1:1, 120 Tablets

Branched Chain Amino Acids 4:1:1 (BCAA's) Левцин, Изолевцин и Валин в съотношение 4:1:1. Високото ниво на Левцин ще допринесе за повишен синтез на протеини в клетъчната мускулатура.

Vitamin C with Bioflavonoids & Rosehip, 60 Tablets

Ползите от Витамин Ц са безкрайни за нашия организъм но ние ще споделим част от тях - допринася за нормалната функция на нервната система, имунната система, намаляване чувството на умора и отпадналост и много др..

Вкусовете и грамажите могат да бъдат заменени без предупреждение, в зависимсот дали са налични на склад.

Предимства

  • Great value for money
  • Seven of our most popular products
  • The perfect bundle for complete training support

Клиентите също така са си закупили

Клиентски ревюта

Няма ревюта за момента.

Complete Monthly Bundle

Изберете снимка

Complete Monthly Bundle
Back to top