2 ЗА ЦЕНАТА НА 1
35% НАМАЛЕНИЕ НА ВСИЧКО ОСТАНАЛО | КОД: MYPBG

Продуктът, който търсите, вече е извън продажба.

Other customers purchased instead

MYPRE™

Експлозивен продукт, който Ви зарежда със сила преди тренировка*

  • Без глутен
BGN

MYPRE™

Експлозивен продукт, който Ви зарежда със сила преди тренировка*

  • Без глутен
BGN

Количество:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

35% НАМАЛЕНИЕ ВСИЧКО ОСТАНАЛО | КОД: MYPBG

* Събитието е валидно до изчерпване на количествата. Промоцията  не се прилага за продуктите от ексклузивната ни листа и за продукти, които вече са намалени в действие. На разположение е само един код за отстъпка за поръчка. Максималната отстъпка е 500 лева.

КУПИ СЕГА

Клиентски ревюта

Overall Rating : 5.0 / 5 (2 коментара)
  • 2 5 star reviews
  • 0 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
 

Bодещи клиентски отзиви

Независимо дали се отнася за ревю на козметичен продукт или хранителни добавки, резултатите могат да варират от човек до човек. Клиентските ревюта са независими и не представят вижданията на The Hut Group

Един работещ азотен бустер

Нека първо обясним какво е азотния бустер.Това е продукт, който обикновено се приема преди тренировка или преди някакво физическо натоварване. Ако целта ви е по-добро напомпване, издръжливост и енергия, то почти всеки един азотен бустер би ви помогнал, но какво става при приема на повечето азотни бустери на пазара след приема му те ви вдигат за момент от интервал 1- 2 часа колкото да си свършите тренировката и след това получавата така наречения "краш" започвате да усещате умора,отпадналост, това е защото са му сложили неясни фирмови бленди и "тайни формули",които освен да натоварват сърцето и ускоряват пулса друго не ви дават.Но ето че има и продукти на пазара, от които не трябва да пиеш по 5 лъжички за да ги усетиш.Mypre на Myprotein е идеалният предтренировъчен продукт от който се нуждаете за да се качите едно ниво във вашите тренировки.Без скрити съставки,без излишни стимуланти всичко ясно и точно е описано на етикета,по този начин виждаме реално кои съставки са ни необходими за извършването на една качествена и пълзотворна тренировка.Отличен вкус и разтворимост.

Най-полезният критик

Беше ли полезно?

MYPRE

Може би един от най-добрите азотни бустъри, които съм ползвал. Единственият му кусур според мен е, че е прекалено сладък. Иначе като изпия лъжица и половина направо ми пере главата, къртя желязото. Има доста кофеин, а аз кафета не пия много и много жестоко ме удря. Иначе се усеща бета аланина, страхотна съставка е, едни бодлички приятни се чувстват по тялото. Има доста БЦАА и Креатин, и предпочитам да пия големи дози от бустъра, отколкото да приемам тези добавки. Важно е да чакате продукта да е на промоционална цена, аз лично винаги търся да е в диапазона 45-50лв.
Goes Well With:
Аргинин

Беше ли полезно?