2 ЗА ЦЕНАТА НА 1
35% НАМАЛЕНИЕ НА ВСИЧКО ОСТАНАЛО | КОД: MYPBG

Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Other customers purchased instead

Грахов протеин изолат

Не съдържа никакви ГМО продукти

  • Вегетариански
  • Веган
BGN

Грахов протеин изолат

Не съдържа никакви ГМО продукти

  • Вегетариански
  • Веган
BGN

Количество:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

35% НАМАЛЕНИЕ ВСИЧКО ОСТАНАЛО | КОД: MYPBG

* Събитието е валидно до изчерпване на количествата. Промоцията  не се прилага за продуктите от ексклузивната ни листа и за продукти, които вече са намалени в действие. На разположение е само един код за отстъпка за поръчка. Максималната отстъпка е 500 лева.

КУПИ СЕГА

Клиентски ревюта

Overall Rating : 4.68 / 5 (25 коментара)
  • 20 5 star reviews
  • 3 4 star reviews
  • 1 3 star reviews
  • 1 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
Вижте всички отзиви
 

Bодещи клиентски отзиви

Независимо дали се отнася за ревю на козметичен продукт или хранителни добавки, резултатите могат да варират от човек до човек. Клиентските ревюта са независими и не представят вижданията на The Hut Group

Отличен

От както го поръчах закусвам с шейк, в който слагам един банан, няколко Ядки, една мерителна лъжица от протеина и доливам с ядково мляко. Блендирам в nutry bullet и се получава пухкав, ароматен и вкусен шейк. Не изпитвам глад чак до обяд. Обожавам тази закуска. Будя се и вече си мисля за нея.

Беше ли полезно?

Мнение!

Хубаво,е че има варианти за хора, които по една или др.прична немогат или не искат да консумират млечни продукти.Имам чувствителен стомах,но не съм забелязал някакъв негатив от протеина.Понася се страхотно.Доста по гъст е от повечето суроватъчни протеини.Изисква малко повече разбъркване от суроватката.Много леко подсладен е но пък аромата си се усеща.Има текстура на брашно.Сипкав и леко преседлив.Определено не е нещо,което би се харесало на всеки,освен това аз лично усещам леко и вкуса на грах.Качествен продукт но определено вкуса не му е силната страна.

Беше ли полезно?

Грахов протеин изолат

Доволна съм от продукта и най вече от ефекта, които предизвика с косата ми. За месец употреба косата ми спря да капе.

Беше ли полезно?

Препоръчвам

Протеинът е много добър спрямо цена и качество, доста по гъст е и с малко мляко става на гладка каша.  И трите вкуса са добри, като шоколада и кафето повече ми допадат от ягодата. Не бих се върнал на whey. 

Беше ли полезно?

Става

Добра алтернатива е. Ако сте свикнали на whey, вкусът може да ви е малко странен, но не бих казал че е лош. Но, виждам как някои хора не биха го харесали много. Ако не сте някой който може да понася различни видове вкусове, не бих го препоръчал. Добре се смесва, но текстурата е малко по гъста от на whey протейна. Бих е сравнил леко с тази на бозата.

Беше ли полезно?

Миксове

Споделям личното си мнение за протеина. За мен е идеален, чувстам се по-енергична и заситена с него, когато си правя различни шейкове. Има малко по-особен вкус, този който е натурален, но за мен идеално се миксира с плодове, а микса от протеин, банан и кисело мляко ми е любим! В блендер става идеално!

В подходяща комбинация с:

Всякакви пловоде, дори и зеленчуци, които стават за шейкове!

Беше ли полезно?

За постните дни

Поръчвам само 2.5кг неовкусен. Без аналог. Най-добрия протеин за постни периоди или вегани на уникална цена. Ужасен вкус, текстура като на брашно, отне ми година докато се науча как да го разбърквам и пия. Дъщеря ми беше силно удивена как мога да я пия тая "гадост". Та, след много опити, Ноу хау-то ми е: една пълна мерителна лъжица в 350 мл. студена вода, разбърквам бавно до умерено, ръчно с вилица. Не вдига пяна, не кипва, не шупва, както става с топла вода или в шейкър. Откъм ефективност е идентичен с млечния.

В подходяща комбинация с:

Много воля и мерак

Беше ли полезно?

Доволен съм

Исках да пробвам растителен протеин и този беше на промоция. Взех без вкус и с ягода. Доволен съм. Ягодовият го приготвям с вода и банани. А този без вкус в ястия го прибавям, за да имат повече протеин.

Беше ли полезно?

Грахов протеин изолат

Добра разтворимост и макар че не е овкусен е добър за моят вкус. Много добър продукт.

В подходяща комбинация с:

Във всеки шейк за сутрин, преди и след тренировка.

Беше ли полезно?

Pe protein isolate

Определено ми харесва. Смятам, че има добър ефект , а като показатели не отстъпва на соевия и останалите видове протеин. На вкус неовкусената разфасовка е добре , а с вкус на ягода е супер.

Беше ли полезно?