• Gluten Free

  Gluten Free

 • Вегетариански

  Вегетариански

 • Веган

  Веган

Фосфатидилсерин

Cortisol suppressor

вкус
пакет
количество
Купете повече = спестете повече! Предлагаме отстъпки от 25% и 30% на целия ни сайт! - натиснете тук и разберете повече. Използвайте кода: 30BG

Купете повече = спестете повече! Предлагаме отстъпки от 25% и 30% на целия ни сайт! - натиснете тук и разберете повече. Използвайте кода: 30BG

МЕГА ПРОМОЦИИ ОТ MYPROTEIN - ВЗЕМЕТЕ 30% ОТСТЪПКА НА ЦЕЛИЯ НИ САЙТ

КОД: 25BG - 25% oтстъпка на целия ни сайт

 КОД: 30BG -30% отстъпка на целия сайт, когато похарчите над 150 лева. 

Офертата е валидна до 31.06.2017 или до изчерпване на количествата.
КУПЕТЕ СЕГА
40.99€

Наличен Обикновено се изпраща до 24 часа

Общ преглед на продукта

Phosphatidyl Serine е естествено срещащ се нутриент, наричан още фосфолипид и е съществен компонент на човешките клетъчни мембрани. Той се намира в особено големи концентрации в мембраните на клетки с висока метаболитна активност като мозъка, сърцето, черния дроб и скелетната мускулатура.

Суплементирането с Фосфатидилсерин също може да потисне производството на Кортизол. Кортизолът е стероиден хормон ,отделян от надбъбречните жлези. Той e известен още като “хормон на стреса”, тъй като нивoто му се повишава при емоционален и физически стрес. Други неща свързани с него - подтискане на имунната система и разграждане на тъкани (най-вече мускулна тъкан). Това може да доведе до протеин бил съставен от мускула и да се създаде катаболно състояние. Ето защо, като се използва Фосфатидилсерин може да спомогне за поддържането на мускулна маса по време на периоди на тежка стрес и интензивни упражнения.

Phosphatidyl Serine има положителен ефект върху психичката функция и настроението. То се предписва на хора, които страдат от болестта Алцхаймер. Също така се предполага, че Фосфатидилсерин може да помогне за подобряване на аеробната издръжливост чрез забавяне на появата на умора.

Предимства

 • Лесна за разбиване пудра
 • Натурално срещащо се вещество
 • Над 300 дози

Начин на употреба

Добавете 1гр. към желаното количество вода или плодов сок в шейкър Myprotein. Консумирайте до три пъти дневно.

Не превишавайте препоръчваната дневна доза. Този продукт е хранителна добавка и следователно не трябва да се използва като заместител на разнообразна диета и здравословен начин на живот. Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за малки деца.

Съставки

За алергени, моля вижте съставките на продукта.bold. Произведено в съоръжение, което също така се занимава мляко, яйца, глутен и продукти от тях.

без вкус: фосфатидилсерин (Soy) (100%)

Хранителна информация

Доза - 1g

Дози в опаковка - 66 дози по 300mg Phosphatidyl Serine)

Хранителни стойности

  В една доза
Phosphatidyl Serine     300 mg

 

Клиентите също така са си закупили

Клиентски ревюта

Няма ревюта за момента.

Фосфатидилсерин

Изберете снимка

Фосфатидилсерин