• Вегетариански

  Вегетариански

 • Веган

  Веган

Витамин Ц с биофлавоноиди & шипка

вкус
пакет
количество

THE BIG SALE: Намаление на целия сайт + още -20% на поръчката с код: EXTRABG

THE BIG SALE IS HERE: НАМАЛЕНИЕ НА ЦЕЛИЯ САЙТ!

Не е нужен код - всички продукти са вече намалени.

Офертата е валидна за ограничен период от време или до изчерпване на количествата.
КУПЕТЕ СЕГА
Беше: 7.49€ 5.24€ Спестете: 2.25€

Наличен Обикновено се изпраща до 24 часа

Общ преглед на продукта

Vitamin C е есенциален витамин с множество ползи за човешкото тяло. Главната му функция е да бъде отличен антиоксидант. Ние също добавихме и биофлавоноиди, за да увеличат действието на Витамин Ц, затова те трябва да бъдат приемани заедно.

Най-важната функция на Витамин Ц е антиоксидантната. Актиоксидантните свойства защитават пушачите от вредните ефекти на свободните радикали.

Витамин Ц има и множество други свойства, нужен е за пройзводството на колаген, субстанция която укрепва много части на тялото- мускули и кръвоносни съдове. Помага при зарастване на рани и детоксицирането на алкохол и други вредни субстанции от черния дроб

Предимства

 • Подобрява имунните функции
 • Отличен антиоксидант
 • Подобрява съединителната тъкан

Начин на употреба

Приемайте по една таблетка дневно по време на хранене.

Не превишавайте препоръчаната дневна доза. Продуктът не е заместител на рационалното хранене. Съхранявайте на сухо място, не излагайте на пряка слънчева светлина. Подходящ за вегетарианци.Съхранявайте на места, недостъпни за малки деца.

Съставки

Vitamin C, Bulking Agents (Microcrystalline Cellulose, Croscarmellose Sodium), Coating (Hypromellose), Rosehip Extract, Citrus Bioflavonoids, Anti Caking Agent (Magnesium Stearate, Silicon Dioxide).

Allergens:

Made in a facility that handles Milk, Soy, Egg, Gluten and products thereof.

Хранителна информация

Serving Size- 1 Tablet

Servings Per Container- 60 (60 Tablets), 180 (180 Tablets)

Nutritional Information

Per Serving*RI
Vitamin C1g1250%
Per Serving
Bioflavonoids20 mg
Rosehip20 mg

 

* Reference intake of an average adult (8400 kJ/2000 kcal)

Клиентите също така са си закупили

Клиентски ревюта

Независимо дали се отнася за ревю на козметичен продукт или хранителни добавки, резултатите могат да варират от човек до човек. Клиентските ревюта са независими и не представят вижданията на The Hut Group

Резюме

5.0

5.0

(1 коментар)

 • 5    1
 • 4    0
 • 3    0
 • 2    0
 • 1    0
Сортирайте по

Витамин Ц

Общ:

5

Смесимост

5

Вкус:

5

Ефект

5

Витамин С или аскорбинова киселина изпълнява множество важни функции в човешкия организъм. Той увеличава значително усвояването на желязо (Fe), участва в образуването на костите, зъбите и тъканите. Значителна роля има при заздравяването на рани, поддържа еластичността на кожата, необходим е за производството на стресовите хормони, подобрява устойчивостта към инфекции, помага при високо кръвно налягане, атеросклероза и рак. Много важно е да се знае, че този витамин не може да се образува в човешкото тяло, поради което е нужно да бъде внасян чрез храната или на таблетки. Един невероятен продукт,ако имате проблеми с имунната система,чувствате се отпаднали и без тонус ,определено това е продукта за вас приятели.Всеки е чувал за витамин C-то и сте го срещали в най-различни форми на продукти,но обърнете внимание колко реално се съдържа в дадения продукт ,например Myprotein Vitamin C в 1 таблетка има цял 1 грам,а не като повечето подобни продукти със съдържание на много слаби милиграми,които не са достатъчни на човешкия организъм.Не на последно място този продукт съдържа и Биофлавоноиди те са мощни антиоксиданти, които, наред с другите си преимущества, позволяват на витамин C да разгърне действието си в организма.

Wed Jun 01 16:09:01 BST 2016 от Boyan Ivanchev #1 Топ критик

Витамин Ц с биофлавоноиди & шипка

Изберете снимка

Витамин Ц с биофлавоноиди & шипка
Back to top