WHEY BUTTER™ - Фъстъчено масло

Protein enhanced peanut butter

30% ОТСТЪПКА НА ВСИЧКИ НЕНАМАЛЕНИ ПРОДУКТИ + ДОСТАВКА НА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН! Използвайте кода: 30BG

Искате уникална оферта?

Вземете 30% ОТСТЪПКА НА ВСИЧКИ НЕНАМАЛЕНИ ПРОДУКТИ В MYPROTEIN!
Kомбинирайте с до 30% намаление на всички протеини в нашия сайт - офертата не изисква код, защото цените са вече намалени!

Офертата е валидна до 24.05.2017

КУПЕТЕ СЕГА

8.19€
Не е налично

Общ преглед на продукта

Предоставяме на вашето внимание Peanut Whey Butter – най-новата ни иновация. Продуктът е произведен в нашата лаборатория, предназначена само и единствено за производство на масла. Превръщаме традиционното фъстъчено масло в нещо специално. Добавили сме суроватъчен протеин изолат, за да си набавите още по-лесно така необходимите белтъчините за деня - съдържа 35% повече протеин от стандартното фъстъчено масло.

Освен това Peanut Whey Butter е наличен в няколко невероятни вкуса. Ползите от Peanut Whey Butter не свършват дотук - продуктът е с високо съдържание на на мононенаситените мазнини. Замяната на наситените мазнини с ненаситени допринася за поддържането на нормални нива на холестерол в кръвта. Също така сме се погрижили Peanut Whey Butter да е с ниско съдържание на захар и сол, за да не почувствате вина, че сте нарушили диетата си. Peanut Whey Butter с още по-добър хранителен профил от традиционното фъстъчено масло, за да може да си набавите всички необходими нутриенти още по-лесно. Но това не е всичко – добавили сме разкошни аромати, които да съблазнят сетивата ви.

Ние от Myprotein сме на мнение, че този продукт е чудесно допълнение към вашата диета и ще ви помогне още по-лесно да подобрите вашата физика и да преминете на следващото ниво. Peanut Whey Butter се вписва перфектно идеално в хранителния ви режим – може да го добавите към различни видове ястия или към протеиновия шейк. Peanut Whey Butter е с високо съдържание на белтъчини и полезни мазнини, като подпомага поддържането и прираста на мускулна маса.

Предимства

  • Над 35% повече протеин от обикновеното фъстъчено масло
  • Съдържа полезни мазнини
  • Богато разнообразие от вкусове

Начин на употреба

Може да се използва като заместител на традиционното масло при готвене.

 

Съставки

Unflavoured: Roasted Peanuts (49%), Whey Protein Isolate (Milk) (contains Emulsifier (Soy Lecithin)) (28%), Extra Virgin Cold Pressed Rapeseed Oil, Sweetener (Sucralose).

Flavoured: Roasted Peanuts (49%), Whey Protein Isolate (Milk) (contains Emulsifier (Soy Lecithin)) (28%), Extra Virgin Cold Pressed Rapeseed Oil, Natural Flavouring, Sweetener (Sucralose).

For allergens, see ingredients listed in bold. May contain tree nuts.

 

Хранителна информация

Nutritional Information

  Per 100g  
Energy 2552 kJ/614 kcal  
Fat 46 g  
  of which saturates 4.7 g  
  of which mono-unsaturates 32 g  
  of which polyunsaturates 7.4 g  
Carbohydrate 11 g  
  of which sugars 3.2 g  
Fibre 2.1 g  
Protein 38 g  
Salt 0.18 g  

Клиентите също така са си закупили

Клиентски ревюта

Няма ревюта за момента.

WHEY BUTTER™ - Фъстъчено масло

Изберете снимка

WHEY BUTTER™ - Фъстъчено масло