• Gluten Free

    Gluten Free

BCAA

Нови вкусове; Ябълка и малина

вкус
пакет
количество

ДО 70% НАМАЛЕНИЕ НА НАД 1000 ПРОДУКТА + 10% допълнителна отстъпка! Използвайте кода: ЕКСТРА10 Заредете се със суплементи за есента!

Заредете се със суплементи за през есента и направете мощтно завръщане в залата!


Офертата е валидна до 29.09 или до изчерпване на количествата

Купете сега

Беше: 18.89€

Сега 13.22€

Спестете: 5.67€

Наличен | Обикновено се изпраща до 24 часа

Общ преглед на продукта

Резултатите могат да варират от човек до човек

Налични вкусове- лимон, портокал, ябълка и малина.

Какво представляват верижните амино киселини?

Верижните амино киселини са жизнено важни за организма. Те съдържат 2:1:1 съотношение на Левцин, Изолевцин и Валин. Те са жизнено важни, защото не могат да бъдат синтезирани от тялото, затова трябва да се набавят чрез диетични източници.

Какви са ползите?

По време на тренировка аминокиселините стават по-важни за организма, защото е трудно да се поддържат оптималните количества само от приема на храна. С BCAA можете да си набавите оптималните стойности верижни аминокиселини по бърз и лесен начин.

Могат да бъдат консумирани през деня, както преди, така и след тренировка.

Кой може да използва BCAA?

BCAА се използват от хора с активен начин на живот и тези, които практикуват високо интензивни тренировъчни програми.

Как се използват?

5 гр. BCAA могат да се използват 2-4 пъти дневно. За най-добри резултати, добавете 2 мерителни лъжици Myprotein в своя любим плодов сок или в шейка си преди/след тренировка.

Предимства

  • 2:1:1 съотношение на Левцин, Изолевцин и Валин
  • Идеален за всички видове спорт
  • Подобряване на възстановителните процеси

Начин на употреба

Смесете 5 гр. с 250-300 мл. вода или сок и приемайте 2-4 пъти дневно за оптимални резултати.

Note:

ВНИМАНИЕ: Съдържа E129, което може да има негативен ефект върху дейността и концентрацията на деца. Ние препоръчваме за всички дози да се използва точен уред за измерване.Мерителните лъжици на Myprotein са само приблизителни и не са заместител на използването на стандартни мерителни съдове.

.

Да не се използва като заместител на разнообразното и рационално хранене. Да се съхранява на сухо място. Да се пази от пряка слънчева светлина. Да се съхранява на места, недостъпни за малки деца.

 

Съставки

Made in a facility that also handles мляко, Soy, Egg, Gluten and products thereof.

Berry Blast Flavour: L Leucine (38%), L Isoleucine (19%), L Valine (19%), Acid (Citric Acid), Colour (Beetroot Red, Anthocyanin), Flavouring, Sweetener (Sucralose).

Blue Raspberry Flavour: L Leucine (38%), L Isoleucine (19%), L Valine (19%), Natural Flavouring, Sweeteners (Sucralose, Acesulfame-K), Colour (E133).

Grape Flavour: L Leucine (38%), L Isoleucine (19%), L Valine (19%), Natural Flavouring, Sweeteners (Sucralose, Acesulfame-K), Colours (E129, E133).

Lemon & Lime Flavour: L Leucine (38%), L Isoleucine (19%), L Valine (19%), Natural Flavouring, Sweeteners (Sucralose, Acesulfame-K), Colours (E110, E133).

Orange Flavour: L Leucine (38%), L Isoleucine (19%), L Valine (19%), Natural Flavouring, Sweeteners (Sucralose, Acesulfame-K), Colour (E110).

Raspberry Lemonade Flavour: L Leucine (38%), L Isoleucine (19%), L Valine (19%), Natural Flavouring, Sweeteners (Sucralose, Acesulfame-K), Colours (E129, E133).

Sour Apple Flavour: L Leucine (38%), L Isoleucine (19%), L Valine (19%), Natural Flavouring, Sweeteners (Sucralose, Acesulfame-K), Colours (E110, E133).

Tropical Storm Flavour: L Leucine (38%), L Isoleucine (19%), L Valine (19%), Acid (Citric Acid), Colour (Carotenes), Flavouring, Sweetener (Sucralose),

Unflavoured: L Leucine (50%), L Isoleucine (25%), L Valine (25%)

Watermelon Flavour: L Leucine (38%), L Isoleucine (19%), L Valine (19%), Natural Flavouring, Sweeteners (Sucralose, Acesulfame-K), Colour (E129).

Хранителна информация

Serving Size- 1 tsp (5g)

Servings Per Container- 50 (250g), 100 (500g), 200 (1kg)

Nutritional Information

  Per 100g
L Leucine     2 g
L Isoleucine     1 g
L Valine     1 g

 

The nutritional information is based on the Berry Blast Flavour version, when choosing an alternative flavour the nutritional values may vary.

Клиентите също така са си закупили

Клиентски ревюта

Независимо дали се отнася за ревю на козметичен продукт или хранителни добавки, резултатите могат да варират от човек до човек. Клиентските ревюта са независими и не представят вижданията на The Hut Group

Резюме

5.00

5.0

(4 коментара)

Сортирайте по

БЦАА

Общ:

5

Смесимост

5

Вкус:

5

Ефект

5

BCAA(Branched Chain Amino Acids), са верижно разклонени аминокиселини те съдържат левцин, изолевцин и валин.Тезиаминокиселини са сред есенциалните незаменими аминокиселини за човек.Това означава,че човек не може сам да си ги набави на организма и трябва да бъдат приемани чрез хранителни добавки.Над Тридесет % от мускулната маса се изгражда именно на тези три разклонена аминокиселини с разклонена верига. Прием на BCAA аминокиселини има и друга роля в организма освен добре познатите ползи за спортистите.BCAA са източник на метаболитна енергия. Тази енергия се използва от мускулните клетки.BCAA намира и приложение в медицината. Хора с високи изгаряния на кожата приемат големи дози от тези аминокиселини, за да може да се стимулира възстановяването на кожата и ускореното и заздравяване.Използват се и при лечение на чернодробна енцефалопатия.Сега защо да изберете BCAA-то на Myprotein от всички други възможни продукти на пазара от този тип.Като съзтезател по класически културизъм от опит ви казвам понеже се доверих и цялата подготовка си изкарах на това бцаа като над 4 месеца съм тренирал двуразово всеки ден около 6 часа средно на ден естествено в комбинация и с други добавки отново на Myprotein , възстановяването е отлично без излишни съставки и скрити формули по етикетите. Пил съм почти всички от по -известните бцаа продукти на другите фирми, Myprotein BCAA нямат конкурент в цена качество да не говорим за вкуса ,перфектен разтворимост също край на досадните разбъркваници по 30 минути и накрая пак да усещате горчивия вкус на левцин-а.Лично мен ми е фаворит праскова и манго. Гласувам с 2 ръце,всеки който се занимава активно със спорт или просто цели повече тонус и възстановяване да опита продукта няма да сбърка.

В подходяща комбинация с:

Креатин,Глутамин,Глутаминови Пептиди,Протеин,Витамини и минерали,омега 3,6,9,предтренировъчни продукти.

19 May 2016 от #1 Топ критик

България20

Общ:

5

Смесимост

5

Вкус:

5

Ефект

5

Radvam se

10 May 2016 от

BCAA

Общ:

5

Смесимост

5

Вкус:

5

Ефект

5

Ползвам BCAA на MyProtein от близо 3 месеца и мога да кажа, че драстично намали времето за възстановяване. Адски съм доволен от вашите продукти и ще продължа да пазарувам само от вас. Опитал съм няколко вкуса Tropical Storm и Berry Blast и препоръчвам да не разреждате в много вода ако желаете по-интензивен вкус. Качеството и цената на аминокиселините са без конкуренция както и цялата гама от хранителни добавки в магазина на MyProtein. Разтворимостта е също на най-високо ниво и със сигурност ще мина през всичките вкусове на MyProtein BCAA !

Goes Well With:

Impact Whey

12 January 2016 от

BCAA

Общ:

5

Ефект

5

Много е добро БЦАА-то. Усеща се доста по-добро възстановяване, особено ако пия по 20-30грама на ден, когато имам тежки тренировки и много задължения. Взел съм обезвкусени БЦАА - не харесвам изкуствени подсладители и както се знае неовкусените верижно разклонени аминокиселини са отвратителни на вкус - лично аз в една лъжица и гълтам с водата.. Та да не ги усещам много :)

Goes Well With:

Глутамин .. най-добрата комбинация бцаа+глутамин

18 November 2015 от

BCAA

Изберете снимка

BCAA