Отидете в начална страница
supplements

Не изпускайте тези чисто нови продукти през нашата Impact седмица

Не изпускайте тези чисто нови продукти през нашата Impact седмица
Monica Green
Писател и експерт2 години Ago
Вижте профила на Monica Green

Тъй като последната ни Impact седмица мина толкова добре, решихме да ви предоставим още една възможност, за да се подготвите за есента. Ако сте нови и не знаете какво представлява Impact седмицата, можете да очаквате невероятни предложения, чисто нови продукти и стари класики представени в нова светлина.  

Ние от Myprotein обичаме носталгията по 90-те, което е темата на тази Impact седмица. За да ви върнем към някои моменти от детството имаме няколко уникални вкуса, които са готови да се пристрастите към тях. Тук може да намерите описание на всички нови продукти и любимите си класики, които да закупите тази Impact  седмица.  

Powder Rangers Clear Whey 

Не бихме могли да имаме Impact седмина на тема 90-те без шест от най-емблематичните супергерои на десетилетието, нали така? 

Представяме ви Powder Rangers вдъхновени от героите на Power Rangers като част от серията Clear Whey. Вкус Касис в чест на Черният Рейнджър, Черна череша за Червения, Лимоново сорбе за Жълтия, Ананас и Грейпфрут за Розовия, Синя малина за Синия и Кисели желирени бонбони за Зеления.  

Ако този избор ви се струва твърде голям може да си вземете Powder Ranger кутия, която съдържа мостри на всички вкусове, за да  откриете любимия си! 

Clear Protein Swizzle е отново при вас 

Освен 90-те също така ни липсва и Clear Protein Swizzle, затова ви го предоставяме отново.  

Четири от емблематичните Swizzle вкуса ще ви заредят с неустоим протеин и нови сили за постигане на целите ви.  Вкусовете Parma Violets, Drumstick, Love Hearts и Refreshers са налични в серията Clear Whey. 

Не сме забравили и за хората, които следват веган диета. Вкусовете Drumstick и Refreshers са налични и в серията Clear Vegan Protein. 

А за тези от вас, които предпочитат да приемат протеин с добавена доза колаген Clear Collagenе наличен във вкус Drumstick само за периода на Impact седмицата.  

Не сме забравили и за любимите ви снаксове

Не мислехте, че ще спрем до тук нали така? Нямаше как да не върнем и нашият Drumstick бар с 6 слоя протеин, за да ви предоставим максимална наслада и разноообразие. Ако не сте опитвали нашите Layered Bar преди (как е възмжно това?!) те са направени от шест слоя изкушаващо вкусна текстура, вкус, въглехидрати, фибри и 20г протеин.    

Те са направени за всички от вас, които предпочитат дъвчащите бонбони пред шоколадовите. 

 

Вкусни BCAAs 

Ние не просто връщаме някои от любимите ни Swizzels продукти, но също така разширихме и нашата серия BCAA. BCAA или верижно разклонени аминокиселини са градивните елементи на протеина. Те помагат за стимулирането синтеза на мускулен протеин и помагат за поддържането на муслулна маса и подобряват представянето по време на тренировките. 

Сега можете да се насладите на всичко това с вкусовете Drumstick и Refreshers. 

Заключение 

Независимо дали сте Милениали и с носталгия си спомняте детството или сте от поколението Z и просто сте водени от любопитство или пък просто искате да смените обикновения протеин с нещо ново, тези лимитирани серии са тук за вас. 

Разнообразете закуските си с Layered Bar, подобрете резултатите при покачване на мускулна маса с BCAA или подсладете следтренировъчната си напитка с Clear Protein. Каквито и да са целите ви не пропускайте невероятните ни предложения през Impact седмицата. 

Статиите са само и единствено с информативен и образователен характер и не трябва да се приемат като медицинска консултация. Ако имате притеснения консултирайте се със здравен специалист преди да приемате хранителни добавки или да правите особени промени в диетата си.

Monica Green
Писател и експерт
Вижте профила на Monica Green
myprotein