40% OТСТЪПКА ДНЕС С КОД 40BG
+🚚 ДО 21:00 БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКА НАД 40ЛВ.

0 0 : 0 0 : 0 0 : 0 0 : 0 0

Партньорство

Станете част от екипа на #TeamMyprotein

Вие сте част от спортен екип?


Искате ли да сте част от #TeamMyprotein и да помогнете да увеличите максимално потенциала на вашия клуб? Е, сега можете, като се запишете за партньорството със спортния екип на Myprotein! Независимо дали сте част от университетски спортен клуб, боксов клуб или дори отбор на Куидич, ние искаме да подхранваме вашата амбиция!

Прочети повече

Вие личен треньор ли сте?

Присъединете се към нашата схема за личен треньор още днес и станете част от #TeamMyprotein Тази схема е отворена за лични треньори, специалисти по хранене, спортни специалисти и уелнес експерти.

Прочети повече

Представители и Партньори


Програмата Myprotein Influencer and Affiliate е лесен начин за осигуряване на приходи от вашия уебсайт, блог, фенове във Facebook, Instagram, Twitter или всяко друго онлайн съдържание! Можем да ви предложим възможност да бъдете част от #TeamMyprotein във водеща  партньорска програма.

Прочети повече

Начини за работа


Екипът Myprotein търси ярки и ентусиазирани хора, които са готови да споделят своите знания относно диетата, тренировките, рецептите и храненето. За да може вашата статия да бъде публикувана на нашия сайт, покажете че притежавате добро ниво на познания в тези области и ни изпратeте вашата работа , като ни пишете лично съобщение във Facebook или Instagram! Очакваме ви!

Прочети Повече

Начин за контакт

За да се свържете с пресслужбата на Myprotein за съобщения за новини или мостри на продукти, моля изпратете имейл: press.myprotein@thehutgroup.com.