Skip to main content

КУПЕТЕ ПОВЕЧЕ И СПЕСТЕТЕ
ОТСТЪПКИ ДО 35% НА ВСИЧКО! КОД: BONUS
ЕКСТРА 5% ПРИ ПОКУПКА НА 2 АРТИКУЛА СПОРНО ОБЛЕКЛО👕

Партньорство

Станете част от екипа на #TeamMyprotein

Вие сте част от спортен екип?


Искате ли да сте част от #TeamMyprotein и да помогнете да увеличите максимално потенциала на вашия клуб? Е, сега можете, като се запишете за партньорството със спортния екип на Myprotein! Независимо дали сте част от университетски спортен клуб, боксов клуб или дори отбор на Куидич, ние искаме да подхранваме вашата амбиция!

Прочети повече

Вие личен треньор ли сте?

Присъединете се към нашата схема за личен треньор още днес и станете част от #TeamMyprotein Тази схема е отворена за лични треньори, специалисти по хранене, спортни специалисти и уелнес експерти.

Прочети повече

Представители и Партньори


Програмата Myprotein Influencer and Affiliate е лесен начин за осигуряване на приходи от вашия уебсайт, блог, фенове във Facebook, Instagram, Twitter или всяко друго онлайн съдържание! Можем да ви предложим възможност да бъдете част от #TeamMyprotein във водеща  партньорска програма.

Прочети повече

Начини за работа


Екипът Myprotein търси ярки и ентусиазирани хора, които са готови да споделят своите знания относно диетата, тренировките, рецептите и храненето. За да може вашата статия да бъде публикувана на нашия сайт, покажете че притежавате добро ниво на познания в тези области и ни изпратeте вашата работа , като ни пишете лично съобщение във Facebook или Instagram! Очакваме ви!

Прочети Повече

Начин за контакт

За да се свържете с пресслужбата на Myprotein за съобщения за новини или мостри на продукти, моля изпратете имейл: press.myprotein@thehutgroup.com.


Бизнес Партньорства


Вие сте бизнес, който иска да запита за партньорство с Myprotein? Моля пишете на имейл: kalina.todorova@thehutgroup.com

Вие сте влиятел на социалните медии с голямо следване и отдаденост на здравето и фитнеса? Моля пишете на имейл: cvetyilieva@gmail.com 

Пускате ли магазин или търговски обект и бихте искали да се запасите с продуктите на Myprotein? Моля пишете на имейл: trade@myprotein.com

2019 © The Hut.com Limited

Платете сега
Visa Electron Visa Paypal Mastercard Maestro Amex