40% ОТСТЪПКА НА ПОЧТИ ВСИЧКО | КОД: MYPBG
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОКУПКИ НАД 75лв

Можем да се похвалим с това, че сме персонализирано и достъпно медийно решение за клиенти, които искат да се свържат с млада, глобална и загрижена за здравето си общност.

Партньорства

Защо да работите с Myprotein?

Ние сме Myprotein Connect. Ние помагаме да свържем вашия бранд с нашата общност. Можем да се похвалим с това, че сме персонализирано, достъпно медийно решение за клиенти, които искат да се свържат с млада, глобална и загрижена за здравето си общност.

След като сме осъществили множество успешни кампании за глобални клиенти, ние сме уверени, че можем да намерим индивидуално решение за вас чрез някой от нашите партньорски пакети.

Моля, изпратете имейл: Myp-Connect-Partnerships@thehutgroup.com, за да се свържете с нас.

Дигитални медии

Тъй като продължаваме да се разрастваме с достъп до над 20 милиона уникални клиенти по целия свят, нараства и нашето цифрово влияние и възможности.

За повече информация относно това, което можем да предложим, моля, направете запитване по-долу относно нашия пакет за дигитални медии.

Партньорства за съдържание

Представете своя бранд или новите си продукти на глобалната аудитория на Myprotein чрез различните ни възможности за партньорство в областта на съдържанието.

Независимо дали става въпрос за интегриране на вашата марка в нашето невероятно студийно съдържание с нашите поредици за обучение и кухня или за участие в нашите забавни и ангажиращи социални материали с някои от най-добрите посланици на марката, ние можем да си сътрудничим и да изградим кампании, които да отговарят на вашите ключови показатели за ефективност и цели.

Офлайн активации

Нашите офлайн възможности са неограничени - от търговия на дребно до организиране на събития и печатни медии.

За да научите повече за това как можем да си сътрудничим за офлайн активиране, моля, свържете се с нас чрез посочения по-долу имейл.

Искате да станете инфлуенсър на Myprotein?

Програмата за инфлуенсъри на Myprotein е лесен начин да печелите от своя уебсайт, блог, социални медии или друго онлайн съдържание! Можем да ви предложим възможност да станете част от нашата водеща в бранша партньорска програма.

Ако имате профил в социална медия с над 5000 последователи и желаете да работите като инфлуенсър за Myprotein, моля, изпратете имейл на victoria.mikova90@thg.com, за да помогнем с вашето запитване.

Моля, включете линкове към всичките си профили в социалните медии и обяснение защо смятате, че ще бъдете чудесен партньор на #TeamMyprotein! Имаме процес на одобрение и ще вземем решение въз основа на множество фактори, като най-важното е дали профилите ви са съобразени с марката Myprotein.


Възможности за търговия на едро и B2B:

Myprotein като марка продължава да бележи впечатляващ ръст, като продуктите вече се предлагат в реномирани търговци на дребно като Argos.

Ако искате да научите повече за нашите ексклузивни възможности за ценообразуване на едро или да разгледате възможността за откриване на акаунт при нас, свържете се с нас още днес: NutritionTrade@thehutgroup.com.

Свържете се с нас