2 ЗА ЦЕНАТА НА 1
35% НАМАЛЕНИЕ НА ВСИЧКО ОСТАНАЛО | КОД: MYPBG

.

Инфлуенсъри и афилиатни партньорства

Станете част от #TeamMyprotein

Искате ли да станете посланик или партньор на Myprotein?

Ние вярваме в силата на личностното израстване и в способността да подкрепяме хората около нас.


Чрез вашия уебсайт, блог или социални канали имате възможност да повлияете положително на живота на хората. И най-хубавото? Можете също така да монетизирате страстта си, превръщайки отдадеността си в източник на доходи, който възнаграждава както усилията, така и влиянието ви.

Прочетете повече

Възнаграждения

Докато вдъхновявате другите да инвестират в здравето си, ще изграждате устойчив източник на доходи за себе си. Печелете комисионни от продажбите, които генерирате за нас, с процент до 8%.


Освен това ще ви предоставим несравнима подкрепа с нашия вътрешен екип от афилиати, както и ексклузивни промоции.


За да подсладим сделката още повече, предлагаме 30-дневен прозорец за бисквитки. Това означава, че всяка покупка, направена от клиенти в рамките на 30 дни след кликване върху вашия афилиейт линк, ще ви донесе комисиона. Така че, дори и да не вземат незабавно решение, вашето влияние все още може да се усети и ще бъдете възнаградени за влиянието, което сте култивирали.

Прочетете още

Направете крачката

Ако вярвате, че вашето пътешествие може да вдъхнови другите да приемат по-здравословен начин на живот и да постигнат своите фитнес цели, направете крачката и кандидатствайте за посланик или партньор на Myprotein.


Нека постигнем велики неща заедно. Преди да кандидатствате, моля, уверете се, че отговаряте на условията за афилиейт.


Не се интересувате от партньорско сътрудничество? Не се притеснявайте. Предлагаме редица други начини за работа с нас. Разгледайте пълния списък с начини за работа с Myprotein.

Прочетете повече