40% НАМАЛЕНИЕ НА ПРОТЕИНИ
35% НА ПОЧТИ ВСИЧКО ОСТАНАЛО | КОД: MYPBG
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 75ЛВ

A woman wearing MP gym clothing sat on a window ledge stretching with the text 'You're Already Ready - MYPROTEIN' overlaying the image.

Вече сте готови!


Фитнесът е процес. Независимо дали сте начинаещи или напреднали, пътуването ви е изпълнено с добри намерения. Няма значение, къде по пътя си се намирате и къде отивате. Щом сте стигнали до тук, значи вече сте готови.

От правилно хранене до наръчници за тренировки и мотивация. Всичко, от което се нуждаете, за да започнете по-здравословен и активен начин на живот през 2023 е тук. Присъединете се към общността.

Дрехи

Ще забележите разликата, която ви предоставят висококачествените спортни облекла.

Те са направени от специално изработени платове и дизайн, които ще ви предоставят много удобства. Подобрете представянето си с MP.

Създай персонализиран пакет според целите ти


Независимо дали си отдаден на фитнеса или бягаш за забавление, или просто искаш да водиш по-здравословен, активен начин на живот, вече можеш да създадеш свой персонализиран пакет, с който да подкрепиш целта си. .

Хранене

Изпробвайте различни продукти и открийте кои са най-вкусните за вас.

Разгледайте нашите разнообразни предложения от продукти богати на протеин в кутия за дегустация.

Мотивация

Музика за мотивация.

Тук ще откриете плейлисти, които ще ви донесат допълнителна енергия по време на тренировка, например за високоенергийни тренировки съобразени с броя бийта в минута или по-бавни песни за контролиран ритъм и съсредоточаване.

Често задавани въпроси

A man workout out on a rowing machine at home with the words 'You're Already Ready - MYPROTEIN' overlaying.