ПОСЛЕДНИ 4ч. 40% ОТСТЪПКА! КОД: 40BG
ДОПЪЛНИТЕЛНА 5% ОТСТЪПКА, ПРИ ПОКУПКА НА ОБЛЕКЛО!
+🚚 ДО 16:00 БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА, ПРИ ПОРЪЧКА НАД 40ЛВ./ 20€!

0 0 : 0 0 : 0 0 : 0 0 : 0 0

Дамско Облекло за Тренировки

Изградена с изпипан дизайн и детайли,панели за контуриране на тялото и поддържащи приспособления, за да помогнем за подобряването на работата ви независимо от повода.

Купете спортно облекло за Тренировки

Дамски дрехи за почивка

В очакване сте за почивните дни? Сега нямате извинение да не разпуснете със стил с колекцията за дамски почивни дни. Със супер удобни джогъри, качулки и тениски, проектирани с ласкателно прилягане.

Купете дамски дрехи за почивка

Essentials

Най-продаваните ни стилове се завръщат и по-изпипани от всякога! Тези клинове с висока талия са създадени, за да бъдат в крак с всяко движение, като включват панели за извайване на тяло, влагоабсорбиращо и подобрено покритие.Купи колекция Essentials

Composure

Състояща се от меки и поддържащи йога клинове, спортни сутиени  Composure е колекция проектирана с оглед на вашата йога практика и пилатес сесия.

Позовавайки се на принципите  на успокояваща цветова палитра и меки тъкани за стимулиране на сетивата, гамата Composure е създадена за стабилни, спокойни упражнения както на тялото, така и на ума.

Купи колекция Composure

Seamless

Почувствайте се добре в нашата колекция -Animal Print, Impact и Shape Seamless и преборете всяка тренировка! Проектирани с дефинираща плетена технология и  комфортни тъкани, това са най-добрите колекции за подчертаване на фигурата ви.

Купи колекция Seamless

Raw Training

Raw Training е колекция направенa от устойчива памучна материя, за да постигне максимална ефективност. Проектирана по предназначение, направена да издържи ...

Купи колекция Raw Training

Последни Колекции

Повече