Contact Us

Емайл:

Ако имате съмнения за това как нашата система работи, ние ви предоставяме листНай-често задавани въпроси те ще ви помогнат ако имате нужда от помощ за поръчка от нашия сайт или да проследите прогреса на вашата поръчка.

Ако не намирате отговора на вашия въпрос, моля натиснете тук за да се свържете с нашия екип.

Ние винаги правим всичко възможно, за да ви отговорим в рамките на 1 работен ден.


Write:

Myprotein Customer Service Department
Meridian House,
Gadbrook Park,
Gadbrook Way,
Rudheath,
Northwich,
Cheshire,
CW9 7RA

Моля пишете ни на предоставения адрес, но това не е адреса, на който се връщат продукти. Ако искате да върнете продукт, моля свържете се с нашия офис за работа с клиенти и те ще ви навигират какво да направите.

Вашето мнение:

Ние винаги търсим начини да се развиваме и да ви предоставяме по-удобни услуги и продукти, затова моля споделете вашите препоръки и нови идеи, за да ни помогнете. Можете да го направите като изпратите емейл на нашия отдел за връзка с клиенти feedback@myprotein.bg.

Please note: Моля забележете, че отделът за връзка с клиенти не отговаря на въпроси, свързани с услугите, които предлагаме. Aко имате въпроси, за това как да пазарувате от Myprotein или за поръчка, която сте направили, свържете се с нашия онлайн център за съобщения. Натиснете 'Моя акаунт' горе вдясно на вашата страница и последвайте инструкциите.

Центърът за връзка работи Понеделник- Петък 9:00 до 18:00.

Полезни линковеUseful Links

 

Ako искате да станете партньор с myvitamins.com или сте заинтересовани от други търговски взаимоотношения с нас : trade@myprotein.com

  • - Когато вашата апликация бъде одобрена и акаунтът ви е активен, вие ще получите уникален код, с който ще поръчвате продукти с преференциални отстъпки.
    • - Ние ще ви осигурим съвет в избора на продукти, информация за състоянието на пазара и маркетингови техники.
  • - Цените не включват транспорт.

Myprotein е номер 1 в Обединеното Кралство.

Myprotein е основан през 2004 и се развива с умопрачителна скорост. В момента сме най-големия доставчик на спортни суплементи в Обединеното Кралство. Също така имаме операции в Германия, Франция, Италия, Ейре и Испания.

Myprotein в момента работим по партньорства с независими фитнес зали, спортни клубове и дистрибутори, за да ускорим развитието на нашия бранд.

Условия за партньорство

Ние създадохме нашата партньорска платформа с главната идея да е лесна за използване, за да ви осигурим повече време да промотирате продуктите си!

Myprotein.bg ви предлага дълбоки познания и съвети за над 700 продукта, включително суплементи, хранене, дрехи и аксесоари. Вие също така ще можете да се възползвате от професионалните познания на нашите екипи за развитие на нови продукти, които ще ви асистират по всяко време.

Процесът на партньорство

Срещи за дискутиране на цената на поръчката, вашите нужди и контрол на качеството.
Когато вашата апликация бъде одобрена и акаунтът ви е активен, вие ще получите уникален код, с който ще поръчвате продукти с преференциални отстъпки.
Ние ще ви осигурим съвет в избора на продукти, информация за състоянието на пазара и маркетингови техники.
Цените не включват транспорт.
Толкова е лесно! Свържете се с нас, за да разберете повече за Myprotein !

Партньорски взаимоотношения


Телефон за връзка: 44 845 474 2359
Е-мейл: trade@myprotein.com


2018 © The Hut.com Limited, a company registered in England and Wales (company number 05016010) whose registered address is Voyager House, Chicago Avenue, Manchester Airport, M90 3DQ.