Complete Monthly Bundle - Natural Strawberry

ДО 70% НАМАЛЕНИЕ НА ВСИЧКО! Без код за отстъпка!

До 70% намаление на всичките ни продукти. Офертата не изисква код за отстъпка.

Вижте основните ни категории продукти:

Whey Протеин

Аминокиселини

Продукти за отслабване

Офертата е валидна за определено време, така че побързайте.

КУПЕТЕ СЕГА

Беше: 99.43€ 79.54€ Спестете: 19.89€

Наличен | Обикновено се изпраща до 24 часа

Общ преглед на продукта

The Complete Monthly bundle съдържа седем от най-популярните ни продукти на фантастична цена. Той е подходящ не само за фитнес любители, но и за всякакви спортове.

The Complete Monthly bundle съдържа:

BCAA's, 500g, Berry Blast

Branched Chain Amino Acids (BCAA's) Левцин, Изолевцин и Валин в съотношение 2:1:1. Есенциалните аминокиселини не могат да бъдат синтезирани в нашето тяло, затова е необходимо да си ги набавим от чужди източници - храна или хранителни добавки. БЦАА стимулират синтеза на протеин в клетъчната мускулатура, драстично подобряват възстановяването от тежки тренировки и предпазват от мускулен катаболизъм.

Impact Whey Protein, 1kg, Natural Strawberry

Impact Whey Protein е нашият абсолютен бестселър от създаването на нашата компания. Той съдържа цели 82% протеин в доза и минимално количестов въглехидрати и мазнини. Той има феноменален аминокиселинен профил, катов и доставя над 20гр. белтъчини в една доза и цели 2гр. левцин. Чудесен начин да увеличите дневния си прием на белтъчини.

Omega 3, 90 softgels

Omega 3 съдържа есенциални мастни киселини,EPA и DHA, които допринасят за нормалната функция на сърцето.DHA също така допринася за нормалната функция на мозъка и зрението. Ползите се получават при дневен прием наf 250мг EPA и DHA. Omega 3 съдържат 360мг EPA и 240мг.of DHA на 1 доза от 2 софтгела.

Daily Vitamins Multi Vitamin, 60 Tablets

Daily Vitamins са лесен начин да си набавите ключовите витамини и минерали в една лесна за консумиране таблетка.Съдържа Б комплекс, витамин Ц, Е,А и Д3.

Vitamin E, 60 Tablets

Myprotein Vitamin E има множество функции в нашия организъм и действа като антиоксидант, който се бори със свободните радикали.

BCAA 4:1:1, 120 Tablets

Branched Chain Amino Acids 4:1:1 (BCAA's) Левцин, Изолевцин и Валин в съотношение 4:1:1. Високото ниво на Левцин ще допринесе за повишен синтез на протеини в клетъчната мускулатура.

Vitamin C with Bioflavonoids & Rosehip, 60 Tablets

Ползите от Витамин Ц са безкрайни за нашия организъм но ние ще споделим част от тях - допринася за нормалната функция на нервната система, имунната система, намаляване чувството на умора и отпадналост и много др..

Вкусовете и грамажите могат да бъдат заменени без предупреждение, в зависимсот дали са налични на склад.

Предимства

  • Страхотно съотношение между цена и качество
  • Седем от нашите най-популярни продукти
  • Перфектен стак за всякакви видове спортове

Клиентите също така са си закупили

Клиентски ревюта

Няма ревюта за момента.

Complete Monthly Bundle - Natural Strawberry

Изберете снимка

Complete Monthly Bundle - Natural Strawberry