Разпродажба до 60% отстъпка
ДОПЪЛНИТЕЛНА 10% ОТСТЪПКА | КОД: MYPBG
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 75ЛВ

Myprotein Качество

Несравнимо качество, от началото до края

Обичаме да държим нещата под контрол, направо от фермата до шейкъра. Всичко е свързано с поддържането на най-доброто качество на всяка стъпка от пътя.

Подбираме ръчно най-добрите съставки от нашите доверени доставчици и сами се справяме със смесването в най-модерните ни съоръжения — доставяйки всеки ден най-добрите хранителни продукти в този клас. Като внимателно подбираме съставките ни и наблюдаваме всяка стъпка от производството, ние поддържаме най-високите стандарти и отстояваме нашия ангажимент към високи постижения.

Но ето черешката на тортата. Вярваме, че всеки трябва да има достъп до изключителни продукти, без да са твърде скъпи. Ето защо ние ги поддържаме евтини за вас. Това е начинът ни да подкрепяме и да вдъхновяваме цялата общност.

От новите иновации до основната ни гама, зад кулисите квалифицирани диетолози работят с най-новите научни постижения, за да разработят всеки продукт. Така че бъдете сигурни, че винаги получавате най-доброто.

Насладете се и на бърза доставка. Използваме най-новите технологии, за да доставяме пратки в същия ден до полунощ. Това означава, че поръчките ви могат да пристигнат на входната ви врата още на следващия ден.

Освен това любезният ни екип за обслужване на клиенти е на разположение седем дни в седмицата, готов да отговори на всички въпроси, които може да имате. Заставаме зад вас на всяка крачка.

Производство на световно ниво

Бяхме наградени със степен AA за безопасност на храните (най-доброто от групата) от Британския консорциум за търговия на дребно, което подчертава нашия ангажимент да поддържаме най-строгите стандарти за безопасност на храните.

Тайната ни съставка? Най-съвременни машини, които ни помагат да управляваме най-доброто производствено съоръжение в Европа. С най-новите технологии, ние можем да гарантираме, че всяка стъпка от производствения ни процес отговаря на най-високите стандарти за качество и безопасност. Именно тази отдаденост към съвършенство ни отличава и гарантира удовлетворението ви.

Тестване от световна класа

За да сме сигурни, че винаги получавате само това, което пише в списъка на съставките, ние инсталирахме най-новите техники за контрол на качеството, включително ултрамодерни системи за филтриране, рентгенови апарати и тестове в близкия инфрачервен диапазон.

Проверки на качеството като тези се извършват на всяка крачка в нашите складове — осигурявайки страхотен вкус и високо качество във всяка отделна торбичка и кутия.