40% ОТСТЪПКА НА ПРОТЕИНИ 
30% НА ПОЧТИ ВСИЧКО ДРУГО | КОД: MYPBG

Science

Науката зад амбицията

Научете как нашата продукция създава най-висококачествените добавки

Защо да се доверим на Myprotein?

Защо да се доверим на Myprotein?

Когато става въпрос за добавки, ние се стремим да доставяме само най-доброто качество и стойност. Ние използваме най-качествените съставки, най-доверените доставчици и модерни съоръжения, за да намалим ненужните разходи, докато вътрешното тестване гарантира 100% чистота.

Нашият специализиран екип за разработване на продукти формулира обширна гама, базирана на най-новите научни изследвания, доверявайки се само на акредитирани доставчици, които преминават през строг процес на одобрение. Това означава, че всички наши продукти винаги се придържат към строги европейски и световни стандарти.

Използваме най-новите инфрачервени тестове, за да гарантираме, че отговаряме на всички вътрешни и външни стандарти за качество, включително одобрение от вегетарианското и веганското дружество и асоциацията на почвите. С над 350 продукта и специализиран екип, ние ви даваме достъп до най-новите и най-модерни хранителни продукти, за да отговорим на вашите нужди.

Работим в три склада с най-новата автоматизирана технология, за да предоставим максимално експресна доставка за страната. Доставяйки до над 70 страни, вашата поръчка може да бъде доставена до прага на дома ви още на следващата сутрин. Също така, нашият екип за обслужване на клиенти е на разположение 7 дни в седмицата, за да ви помогне с всякакви проблеми или въпроси.

Нашата експертна оценка, съвместно с тяхната акредитация

Myprotein технология

Нашето напреднало технологично производство

Ние инвестираме в най-съвременни машини, за да гарантираме, че имаме производствен капацитет от световна класа. Това включва модерни филтриращи системи, рентгенови апарати и близко инфрачервено тестване, за да се гарантира високо качество.

Имаме проверки за качество по време на целия ни производствен процес, за да гарантираме, че крайния продукт отговаря на всички изисквания. Като част от този процес тестваме всяка суровина при влизане в нашата фабрика и всеки завършен,готов продукт, преди да напусне - гарантирайки ненадминато качество, неповторим вкус и най-добрите спортни добавки в Европа.