Купете 2 продукта на цената на 1
+30% ОТСТЪПКА ОТ ПОРЪЧКА ДНЕС | КОД: 30BG

Мъжки спортни шорти на MP - тъмнозелено

Спортни шорти

BGN 87.85

87,85 лв

Мъжки спортни шорти на MP - тъмнозелено

Спортни шорти

BGN 87.85

87,85 лв

Количество:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

Наличен

30% ОТСТЪПКА ОТ ПОРЪЧКА ДНЕС | КОД: 30BG

KAK РАБОТИ?
Всичко, което трябва да направите е да въведете тайнствения КОД: 30BG в кошницата си и отстъпката ще се приспадне от крайната цена на поръчката Ви. Можете да спестите до 30% от цялата си поръчка само сега!

* Събитието е валидно до изчерпване на количествата. Промоцията от 30% не се прилага за продуктите от ексклузивната ни листа и за продукти, които вече са намалени в действие. На разположение е само един код за отстъпка за поръчка. Максималната отстъпка е 500 лева.

КУПИ СЕГА

Клиентски ревюта

Overall Rating : 3.0 / 5 (1 коментара)
  • 0 5 star reviews
  • 0 4 star reviews
  • 1 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
 

Bодещи клиентски отзиви

Независимо дали се отнася за ревю на козметичен продукт или хранителни добавки, резултатите могат да варират от човек до човек. Клиентските ревюта са независими и не представят вижданията на The Hut Group

Прости, удобни, нищо особено

Предимствата, които са описани, че имат ластичен клин или ципове отстрани, са неверни. Бях разочарован като пристигнаха и нямаха ни едното, ни другото. Но все пак, взех ги от аутлета с допълнителна отстъпка и в крайна сметка смятам, че дори да са съвсем обикновени памучни широчки и удобни шорти, си заслужават парите ако ги хванете на половината цена от истинската с отстъпките. Последно, по таблицата за размерите съм за L, но си взех М и ми пасват идеално.

Беше ли полезно?

Да (0) Не (0)
Докладвайте това ревю