-55% НА ВИТАМИНИ И ТАБЛЕТКИ
-35% НА ВСИЧКО ОСТАНАЛО| КОД: MYPBG
ПОДАРЪК ШЕЙКЪР ЗА НОВИ КЛИЕНТИ

Защита на потребителя и доставчика

В MP се стремим да осигурим най-доброто потребителско изживяване. Гордеем се с нашите висококачествени и иновативни продукти, които са етично и отговорно произведени.


Преди да се качат на борда, нашите доставчици са длъжни да отговарят на редица стандарти за качество, безопасност, опазване на околната среда и социални въпроси. Чрез тези мерки можем да бъдем честни и почтени спрямо нашите потребители и да гарантираме, че всички наши продукти са подходящи за целта. Всички наши бази за доставки са изцяло одитирани и акредитирани от SEDEX или BSCI и ние сме строго предпазливи при избора на доставчици, гарантиращи спазването на всички разпоредби.


Всички наши продукти са тествани по най-високия стандарт, за да се гарантира, че са възможно най-устойчиви и съответстват на REACH (Регистрация, Оценка, Разрешаване и ограничаване на химикали).


Нашата мисия е да гарантираме, че ние продължаваме да предоставяме по етичен начин нашите продукти, за да гарантираме, че можем да подкрепим нашите потребители в постигането на целите им.

По-голям потенциал. Повече напредък. Повече производство и гарантирано качество.