40% НАМАЛЕНИЕ НА ПОЧТИ ВСИЧКО | КОД: IMPACTBG
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 75ЛВ

Възприемане на положителната промяна

Ангажиментът на Myprotein за устойчиво развитие

Въздействието на Myprotein

Не следваме тенденциите в света на храненето. Ние ги поставяме. И в Myprotein го правим. За нас е изключително важно винаги да ви предлагаме най-добрите продукти, които наистина работят.

Но качеството надхвърля вкуса и индивидуалните резултати. Това включва изборите, които правим, техния вълнообразен ефект върху планетата ни, специализираният ни екип, веригата ни за доставки и общностите, върху които те влияят и които подкрепят.

Устойчивостта стои твърдо на върха на нашите приоритети и ние се променяме към по-добро. Ще отнеме време и все още не сме там, където искаме да бъдем, но знаем накъде отиваме. Съвършенството не се постига за една нощ, но точно както при фитнеса, малките стъпки дават тласък и с времето оказват голямо въздействие.

Myprotein се ангажира да постига целите ни за устойчивост и да ви държи в крак с всички промени, които правим, във всеки един момент.

Цел за нетни нулеви емисии

Дългосрочната ни мисия е да постигнем нетни нулеви емисии до 2040 г.

Движим се, напредване в нашето пътуване на опаковки, проследимост и въздействие върху веригата за доставки. Обаче не спираме дотук. Решени сме да окажем положително въздействие и върху хората и общностите.

Пътуването ни е път на напредък, където всяка стъпка има значение и всяко действие вдъхновява промяна. Заедно създаваме по-добро бъдеще за всички.

Преминаването към мономатериал

Опаковката играе огромна роля в плановете ни за достигане на нетни нулеви емисии. Партнираме си със специалисти и продължаваме да използваме вътрешния опит, за да вземаме най-добрите решения.

Първо, нашата емблематична торбичка - може би вече сте забелязали лека промяна в това как изглежда и се усеща тази опаковка. Преминахме към мономатериал, което улеснява рециклирането.

Опаковките от един материал правят рециклирането много по-ефективно, тъй като растенията не трябва да разделят компонентите, преди да започне рециклирането.

Можете да занесете торбичката в супермаркетите и да я оставите в кошчето от мека пластмаса — заедно с опаковки като торби за хляб и зеленчуци.

Преработената ни торбичка е лека и поради естеството си на плоска опаковка може лесно да се подрежда за транспортиране, което означава, че ние максимизираме всяко едно пътуване за доставка, за да минимизираме въглеродния отпечатък.

Кутиите на Myprotein вече могат да се рециклират на бордюра и са достатъчно издръжливи, за да бъдат напълнени и използвани отново, след като свършите вкусни ни и ефективни продукти.

Барчетата ни също преминават към мономатериал, като премахват слоя фолио, за да направят рециклирането много по-лесно, и премахват малките люспи, които оказват влияние върху качеството на рециклирания материал.

Продължаващо развитие

Фокусът за тази година е връщане към началото, създаване на устойчиви основи, които са подходящи за обхвата на бъдещето.

Ще работим за подобряване при всяка една възможност в бъдеще. И се надяваме, че ще бъдете част от нашето пътуване.