40% ОТСТЪПКА НА ПОЧТИ ВСИЧКО | КОД: MYPBG
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОКУПКИ НАД 75лв

Какво ви движи, какво ви кара да

Какво ви движи, какво ви кара да

Пакети

За нашите пакети

Радваме се, че можем да бъдем част от вашето пътуване. Независимо дали правите първите стъпки или подновявате фитнес пламъка си, ние имаме идеалното гориво, с което да дадете старт на приключението си за здраве и благополучие.

Има четири протеинови пакета, от които можете да избирате - Clear Protein, Impact Protein, Get Stronger и Diet - всеки от които е разработен така, че да съответства на вашите уникални цели. Независимо дали искате да изваяте чисти мускули, да повишите издръжливостта си, да контролирате теглото си или да постигнете цялостно подобряване на здравето, ние ви подкрепяме. Не става въпрос само за посещение на фитнес залата, а за подхранване на тялото с правилните продукти.

Без значение кой пакет ще изберете, нашата мисия е да гарантираме, че ще постигнете фитнес целите си. Заедно ще създадем положителни, устойчиви промени, които излизат извън рамките на тренировката.

Пакет от протеини за въздействие

Заредете се с Impact Protein Bundle. С 40 порции суроватъчен протеин на прах Impact и удобен шейкър сте готови да дадете старт на фитнес пътуването си.

Протеинът Impact Whey Protein е предпочитан от първия ден, като осигурява кремообразен, лесен за разбъркване шейк, пълен с поне 20 г протеин на порция. Това мощно хранително вещество е от съществено значение за растежа на мускулите и поддържането на здрави кости, като гарантира, че тялото ви се чувства и работи по най-добрия начин.

Нов участник в протеиновата игра? Помислете за Impact Protein Bundle като за своя фитнес инструментариум. Независимо дали сте опитен професионалист, или тепърва започвате, този пакет ви подкрепя. Не става въпрос само за това, което правите във фитнес залата; става въпрос за подкрепа на тялото ви зад кулисите. Нека протеинът бъде вашето тайно оръжие в изграждането на сила и устойчивост.

Купете сега