01 Мускули & Сила

Нашият каталог от продукти за мускули и сила включва голям избор от продукти, специално направени, за да ви осигурят покачване на чиста мускулна маса, да ви помогнат да подобрите възстановителните си процеси и да повишат силата ви. От висококачествени протеини до напреднали смески, съдържащи различни продукти, ние ви предлагаме всичко, от което имате нужда да извлечете максимума от вашите тренировки.

Подходящи за:

 • Всеки, който желае бързо и постоянно подобряване на нивата си на сила и чиста мускулна маса.
 • Бодибилдъри и атлети целящи да подобрят физическото си представяне.
 • Тези, които търсят начин да подобрят възстановяването си от изтощителни тренировки и да увеличат дневния си прием на протеин.
 • Всеки, който търси суплемент ''всичко в едно'' за извличане на максимума от тренировъчната си програма.

Каталог

Ние ви предлагаме голямо разнообразие, от суплементи "всичко в едно" до протеинови снакове със страхотен вкус, формули за преди тренировка и капсули за повишаване на силата.

Препоръчани продукти за увеличаването на силата и мускулите ви

02 Здраве & благосъстояние

Ако търсите суплементи, които ще ви помогнат да подобрите функциите на имунната си система и здравето на ставите и костите си, то тогава сте попаднали на правилното място. Myprotein Health and Wellbeing ви предлага голям асортимент от продукти, които ще ви помогнат да преборите стреса, породен от натоварения начин на живот и тежките тренировки.рибено масло иtrans-resveratrol доябълчни фибри и Мултивитамини, нашият асортимент ви предлага всички хранителни вещества, които ще ви помогнат да се чувствате в топ форма през цялата година.

Подходящи за:

 • Тези от вас, които се нуждаят от висококачествени витамини и минерали.
 • Атлети и активно спортуващи, които се нуждаят от подкрепа на общото си здравословно състояние и имунна система.
 • Всеки, който се нуждае от подкрепа за имунната си система.
 • Нашите витамини ще ви помогнат в борбата с честите настинки .

Каталог

Ние ви предлагаме голямо разнообразие, от суплементи "всичко в едно" до протеинови снакове със страхотен вкус, формули за преди тренировка и капсули за повишаване на силата.

Препоръчани продукти за Здраве & Благосъстояние

03 Енергия & Издръжливост

Нашият асортимент от продукти за Енергия & Издръжливост съдържа богато разнообразие от ефективни суплементи за тези, които практикуват тренировки за издръжливост. Като добавка към ENER:GEL продукти, ние също създадохме напреднало трио от продукти, които да подпомогнат всяка фаза от тренировъчния ви процес- пред, по време на и след тренировки. PRE:PARE,PRO:LONG и RE:CHARGE. Този пакет представлява страхотна опция за всеки колоездач, маратонец или триатлонец

Подходящи за:

 • Всеки, който практикува натоварвания, които изискват високи нива на издръжливост като бягане, колоездене и триатлон.
 • Атлети, искащи да повишат издръжливостта си и да оптимизират възстановяването си.
 • Всеки, който се нуждае от енергиен източник за увеличаване на физическия си капацитет.
 • Всеки, който иска да оптимизира възстановяването си след тежки тренировки.

Каталог

Ние ви предлагаме голямо разнообразие, от суплементи "всичко в едно" до протеинови снакове със страхотен вкус, формули за преди тренировка и капсули за повишаване на енергията ви.

Препоръчани продукти за енергия & издръжливост

04 Кът за атлети

Извлечете максимума от вашите тренировки и се представете отлично на всяко едно състезания с нашите суплементи, специално направени за атлети. Ние предлагаме всичко от Верижно разклонени аминокиселини (BCAA) до Инстантен овес и Малтодекстрин, това е идеалната селекция от продукти ако искате да повишите представянето си както на игрището, така и във фитнеса. Този асортимент от продукти ще ви помогне да увеличите резултатите и възстановяването си независимо дали сте фитнес ентусиаст, или професионален атлет.

Подходящи за:

 • Всякакъв тип атлети
 • Увеличаване на издръжливостта.
 • Увеличаване на енергията преди състезания.

Kaталог

You can get everything from our original all-in-one powder, to great tasting bars, pre-workout formulas and weight training capsules.

Препоръчани продукти за подобряването на спортното ви представяне

05 Диети и загуба на тегло

Понякога е доста трудно да намерите режим за сваляне на тегло, който е ефективен, здравословен и ви помага да постигнете дългосрочни резултати. Нашите продукти от асортимента Myprotein Диети и Загуба на тегло са създадени, за да ви предоставят по-ефективни резултати от вашите тренировки . Независимо дали искате да намалите телесните си мазнини с CLA, да следите въглехидратния си прием с Impact Diet Whey или да ускорите вашия метаболизъм и енергийни нива Thermopure, това е идеалният асортимент от продукти, които ще ви помогнат да постигнете желаното от вас телосложение.

Подходящи за:

 • Хора, които спазват диети и искат да пробват вкусен заместител на ястие с ниски калорични стойности.
 • Всеки, който се опитва да ускори процеса на горене на мазнини по здравословен начин.
 • Тези, които се нуждаят от суплементи поттискащи апетита.
 • Тези, които се нуждаят от увеличаване на енергията си по време на диета.
 • Бодибилдъри и атлети .

Каталог

Ние ви предлагаме голямо разнообразие, от суплементи "всичко в едно" до протеинови снакове със страхотен вкус, формули за преди тренировка и капсули за регулиране на вашето тегло.

Препоръчани продукти за загуба на тегло

06 Чиста мускулна маса

Нашият каталог от продукти за чиста мускулна маса е специално направен, за да ви спомогне да покачите чиста мускулна маса без да добавяте мазнини, които са типични за bulking фазата. Ние ви снабдяваме с най-важните хранителни вещества, които ще ви помогнат да подобрите възстановяването си и да спрете разграждането на мускулна тъкан и най-важно- да покачите чиста мускулна маса.

Подходящи за:

 • Всеки, който желае да покачи чистата си мускулна маса без да добавя мазнини.
 • Всеки, който иска да покачи силата си без да добавя мазнини.
 • Бодибилдъри и атлети, които искат да поддържат физиката си, когато не са в сезон и да поддържат близки до идеалните си нива на телесни мазнини.

Каталог

Ние ви предлагаме голямо разнообразие, от суплементи "всичко в едно" до протеинови снакове със страхотен вкус, формули за преди тренировка и капсули за повишаване на силата.

Препоръчани продукти за покачване на чиста мускулна маса