MYPROTEIN ОБЛЕКЛО

MYPROTEIN ОБЛЕКЛО

tru-fit

Представяме Ви колекцията Tru-Fit, в която се комбинира съвършения класически дизайн с комфорта, доставяйки супер-меки материи, отговарящи на размера кройки и вечни стилове за всеки ден.

КУПЕТЕ TRU-FIT

SEAMLESS

Кажете "здравей" на Seamless - вашата олекотена "втора кожа". Конструирана за високи физически резултати, от мека на допир материя за всекидневен комфорт. Завършена със плетени контури за перфектното подчертаване на формите на тялото.

КУПЕТЕ SEAMLESS

DRY-TECH

Проектирана да помага за постигането на фитнес целите, нашата Dry-Tech колекция предлага вечни дизайни, създадени от меки на допир материи, абсорбиращи потта, с разнообразие от кройки и цветове, подходящи за всеки вкус и стил.

КУПЕТЕ DRY-TECH

PRO-TECH

Pro-Tech е нашата най-качествена премиум иновация в спортното облекло за високи постижения. Изработена от супер-меки материи, колекцията доставя високо качество, slim-fit кройка и привличащ погледите стил, където и да Ви отведе вашият ден.

КУПЕТЕ PRO-TECH

ЗАЩО КЛИЕНТИТЕ ХАРЕСВАТ НАШЕТО ОБЛЕКЛО

КАЧЕСТВО, НА КОЕТО МОЖЕТЕ ДА СЕ ДОВЕРИТЕ

В сърцето на всички наши колекции са последните технологии в материите и изработката на облекло, доставяйки модерни дизайни и характеристики за ваше удобство, стил и постигането на фитнес целите. Дизайните са изработени във Великобритания, с което гарантираме качеството на всяка една дреха.

КУПЕТЕ ОБЛЕКЛО
Back to top