• Gluten Free

    Gluten Free

BCAA

Вече се предлага в два нови вкуса - Brazilian Guava и Bitter Lemon!

вкус
пакет
количество

THE BIG SALE: Намаление на целия сайт + Подарък 1 КГ фъстъчено масло + още -15% на поръчката с код: EXTRABG

THE BIG SALE IS HERE: НАМАЛЕНИЕ НА ЦЕЛИЯ САЙТ!

Не е нужен код - всички продукти са вече намалени.

Офертата е валидна за ограничен период от време или до изчерпване на количествата.
КУПЕТЕ СЕГА
Беше: 14.99€ 9.74€ Спестете: 5.25€

Наличен Обикновено се изпраща до 24 часа

Общ преглед на продукта

Какво представляват верижните амино киселини?

Верижните амино киселини са жизненоважни за организма. Те съдържат 2:1:1 съотношение на Левцин, Изолевцин и Валин. Те са жизненоважни, защото не могат да бъдат синтезирани от тялото, затова трябва да се набавят чрез диетични източници.

Какви са ползите?

По време на тренировка аминокиселините стават по-важни за организма, защото е трудно да се поддържат оптималните количества само от приема на храна. С BCAA можете да си набавите оптималните стойности верижни аминокиселини по бърз и лесен начин.

Могат да бъдат консумирани през деня, както преди, така и след тренировка.

Кой може да използва BCAA?

BCAА се използват от хора с активен начин на живот и тези, които практикуват високо интензивни тренировъчни програми.

Как се използват?

5 гр. BCAA могат да се използват 2-4 пъти дневно. За най-добри резултати, добавете 2 мерителни лъжици Myprotein в своя любим плодов сок или в шейка си преди/след тренировка.

Предимства

  • 2:1:1 съотношение на Левцин, Изолевцин и Валин
  • Идеален за всички видове спорт
  • Подобряване на възстановителните процеси

Начин на употреба

Смесете 5 гр. с 250-300 мл. вода или сок и приемайте 2-4 пъти дневно за оптимални резултати.

ВНИМАНИЕ: Съдържа E129, което може да има негативен ефект върху дейността и концентрацията на деца. Ние препоръчваме за всички дози да се използва точен уред за измерване.Мерителните лъжици на Myprotein са само приблизителни и не са заместител на използването на стандартни мерителни съдове.

Да не се използва като заместител на разнообразното и рационално хранене. Да се съхранява на сухо място. Да се пази от пряка слънчева светлина. Да се съхранява на места, недостъпни за малки деца.

Съставки

Изработено в съоръжение, което използва мляко, соя, яйца, глутен и продукти от тях.

Berry Blast Flavour: Л-Левцин(38%), Л-Изолевцин (19%), Л-Валин (19%), киселина (Лимонена киселина), цвят (цвекло, Anthocyanin), овкусители, подсладители (Сукралоза).

Blue Raspberry Flavour: Л-Левцин(38%), Л-Изолевцин (19%), Л-Валин (19%), натурални овкусители, подсладители (Сукралоза, Асцелуфам-К), цвят (E133).

Grape Flavour: Л-Левцин(38%), Л-Изолевцин (19%), Л-Валин (19%), натурални овкусители, подсладители (Сукралоза, Асцелуфам-К), цвят (E129, E133).

Cherry Limeade: Л-Левцин(38%), Л-Изолевцин (19%), Л-Валин (19%), овкусители, подсладители (Сукралоза, Acesulfame K), овкусители (натурални аромати, изкуствен аромат), цвят (AC Allura Red)

Lemon & Lime Flavour: Л-Левцин(38%), Л-Изолевцин (19%), Л-Валин (19%), натурални овкусители, подсладители (Сукралоза, Асцелуфам-К), цвятs (E110, E133).

Orange Flavour: Л-Левцин(38%), Л-Изолевцин (19%), Л-Валин (19%), натурални овкусители, подсладители (Сукралоза, Асцелуфам-К), цвят (E110).

Raspberry Lemonade Flavour: Л-Левцин(38%), Л-Изолевцин (19%), Л-Валин (19%), натурални овкусители, подсладители (Сукралоза, Асцелуфам-К), цвятs (E129, E133).

Sour Apple Flavour: Л-Левцин(38%), Л-Изолевцин (19%), Л-Валин (19%), натурални овкусители, подсладителиs (Сукралоза, Асцелуфам-К), цвятs (E110, E133).

Tropical Storm Flavour: Л-Левцин(38%), Л-Изолевцин (19%), Л-Валин (19%), Acid (Лимонена киселина), цвят (Carotenes), овкусители, подсладители (Сукралоза).

Unflavoured: Л-Левцин(50%), Л-Изолевцин (25%), Л-Валин (25%)

Watermelon Flavour: Л-Левцин(38%), Л-Изолевцин (19%), Л-Валин (19%), натурални овкусители, подсладители (Сукралоза, Асцелуфам-К), цвят (E129).

Bitter Lemon Flavour: L-Leucine (40%), L-Isoleucine(20%), L-Valine (20%) ,овкусители (Лимонена киселина , натурални овкусители, подсладители (Сукралоза)).

Brazilian Guava Flavour: L-Leucine (40%), L-Isoleucine(20%), L-Valine (20%) ,овкусители (Лимонена киселина , натурални овкусители, цвят (цвекло), подсладители (Сукралоза)).

Хранителна информация

Serving Size- 1 tsp (5g)

Servings Per Container- 50 (250g), 100 (500g), 200 (1kg)

Nutritional Information

  Per Serving
L Leucine     2 g
L Isoleucine     1 g
L Valine     1 g

 

The nutritional information is based on the Berry Blast Flavour version, when choosing an alternative flavour the nutritional values may vary.

Клиентите също така са си закупили

Клиентски ревюта

Независимо дали се отнася за ревю на козметичен продукт или хранителни добавки, резултатите могат да варират от човек до човек. Клиентските ревюта са независими и не представят вижданията на The Hut Group

Резюме

4.625

4.625

(8 коментара)

  • 5    5
  • 4    3
  • 3    0
  • 2    0
  • 1    0
Сортирайте по

Добри бцаа, но със лоши вкусове.

Общ:

4

Смесимост

4

Вкус:

3

Ревю на вкусовете, защото в тази посока има къде да се подобряват. Относно всичко друго съм много доволен. Вкус, които ми хареса. Tropical Storm: най-вкусните бцаа на myprotein, освежават, няма химическа миризма. Ако някой се чуди какъв вкус да избере - взимайте тропико (другите, които опитах, са намного по зле). За момента, единственните, които ще поръчвам. Вкусове, които са приемливи. Blue Raspberry: не съвсем това, което очаквах, но не са лоши. Минусът е, че нямат освежаващ еффект. Понякога се усеща гадният вкус на бцаа то. Може да се взимат за разнообразие. Bitter Lemon Flavour: слабоизразен вкус, освежават, киселички. Вкусът на лимон почти не се усеща, просто киселичка водичка. Горе-долу бива. Вкусове, които не ми харесаха. Watermelon Flavour: пълен леш. Ако не беше маркировката на пакета - никога не бих познал, че това е диня! Orange Flavour: по-скоро, със вкус на портокалови корички или цедра, отколкото на портокалов сок. Чувства се химията и гадният вкус на неовкусеното бцаа. Berry Blast Flavour: тотално разочароващи. От горските плодове очакващ нещо реално вкусно, а получаваш някаква пълна гадост. Самият овкусител е гаден и няма нищо общо нито на вкус, нито дори на миризма със горски плодове. И плюс към това много силно се усеща истинският вкус на бцаа то. Изобщо не препоръчвам. Останалите не съм ги пробвал още, но сигурно няма и да ги пробвам. Оставам си на тропико.

Sat Mar 03 15:26:01 GMT 2018 от Krieg #1 Критик на месеца

Като цяло са добри

Общ:

4

Смесимост

3

Вкус:

3

Ефект

4

Имам по-малко мускулна треска ако пия 10гр преди тренировка и 10гр след нея. Ползвайте шейкъра с метална пружина. Още нещо, пих с Raspberry беше чудесно. За разнообразие реших да пробвам Apple или Green Apple не съм сигурен... остатъчният вкус е на силна химия.. все едно имате аптека в устата си. Това са 2та вкуса, които съм пробвал. Малината (Raspberry) е ок, но не и ябълката.

Sun May 21 14:17:48 BST 2017 от Sava

добро бцаа като вкус

Общ:

4

Смесимост

4

Вкус:

5

Ефект

4

Вкусът е много добър, не е твърде кисело, нито много натрапчиво. Това, което не ме впечатли особено, е миризмата произлизаща от разтворените бцаа, която е малко остра като спирт (поне за моето обоняние) за ефекта все още не мога да пиша - от днес ги пия, но вкусът определено е добър.
В подходяща комбинация с:
л глутамин

Fri Dec 02 21:13:30 GMT 2016 от люпчо

отлични бцаа

Общ:

5

Смесимост

4

Вкус:

5

Ефект

5

На кратко и моето ревю: -разтворимост - 4 звезди, но не защото не са качествени бцаа, а защото бцаа по природа са си трудно разтворими, но за 20 секунди в шейкъра и са напълно разтворени. - вкус- 5, пробвах кисела малина и една доза в 150 мл и вкусът беше отличен, не много сладък, за другите вкусове не мога да кажа -ефективност - усетих по-добро възстановяване, като го комбинирах с глутамина. Като видях цената им, си помислилх, че за тази цена няма как да са качествени бцаа, но просто се оказа, че алчните търговци в България надуват с 40-50% цените да не кажа и с повече. Цената е реална и напълно оправдава очакванията ми. Вече само от тука ще поръчвам, без да минава пред няколко прекупвача и цената да става двойна.
Goes Well With:
глутамин и креатин

Tue Oct 04 09:42:19 BST 2016 от Iliya Chipilov

БЦАА

Общ:

5

Смесимост

5

Вкус:

5

Ефект

5

BCAA(Branched Chain Amino Acids), са верижно разклонени аминокиселини те съдържат левцин, изолевцин и валин.Тезиаминокиселини са сред есенциалните незаменими аминокиселини за човек.Това означава,че човек не може сам да си ги набави на организма и трябва да бъдат приемани чрез хранителни добавки.Над Тридесет % от мускулната маса се изгражда именно на тези три разклонена аминокиселини с разклонена верига. Прием на BCAA аминокиселини има и друга роля в организма освен добре познатите ползи за спортистите.BCAA са източник на метаболитна енергия. Тази енергия се използва от мускулните клетки.BCAA намира и приложение в медицината. Хора с високи изгаряния на кожата приемат големи дози от тези аминокиселини, за да може да се стимулира възстановяването на кожата и ускореното и заздравяване.Използват се и при лечение на чернодробна енцефалопатия.Сега защо да изберете BCAA-то на Myprotein от всички други възможни продукти на пазара от този тип.Като съзтезател по класически културизъм от опит ви казвам понеже се доверих и цялата подготовка си изкарах на това бцаа като над 4 месеца съм тренирал двуразово всеки ден около 6 часа средно на ден естествено в комбинация и с други добавки отново на Myprotein , възстановяването е отлично без излишни съставки и скрити формули по етикетите. Пил съм почти всички от по -известните бцаа продукти на другите фирми, Myprotein BCAA нямат конкурент в цена качество да не говорим за вкуса ,перфектен разтворимост също край на досадните разбъркваници по 30 минути и накрая пак да усещате горчивия вкус на левцин-а.Лично мен ми е фаворит праскова и манго. Гласувам с 2 ръце,всеки който се занимава активно със спорт или просто цели повече тонус и възстановяване да опита продукта няма да сбърка.
В подходяща комбинация с:
Креатин,Глутамин,Глутаминови Пептиди,Протеин,Витамини и минерали,омега 3,6,9,предтренировъчни продукти.

Thu May 19 17:08:28 BST 2016 от Boyan Ivanchev #1 Топ критик

България20

Общ:

5

Смесимост

5

Вкус:

5

Ефект

5

Radvam se

Tue May 10 17:17:51 BST 2016 от Nikeairmax

BCAA

Общ:

5

Смесимост

5

Вкус:

5

Ефект

5

Ползвам BCAA на MyProtein от близо 3 месеца и мога да кажа, че драстично намали времето за възстановяване. Адски съм доволен от вашите продукти и ще продължа да пазарувам само от вас. Опитал съм няколко вкуса Tropical Storm и Berry Blast и препоръчвам да не разреждате в много вода ако желаете по-интензивен вкус. Качеството и цената на аминокиселините са без конкуренция както и цялата гама от хранителни добавки в магазина на MyProtein. Разтворимостта е също на най-високо ниво и със сигурност ще мина през всичките вкусове на MyProtein BCAA !
Goes Well With:
Impact Whey

Tue Jan 12 20:18:06 GMT 2016 от BeastWithin

BCAA

Общ:

5

Ефект

5

Много е добро БЦАА-то. Усеща се доста по-добро възстановяване, особено ако пия по 20-30грама на ден, когато имам тежки тренировки и много задължения. Взел съм обезвкусени БЦАА - не харесвам изкуствени подсладители и както се знае неовкусените верижно разклонени аминокиселини са отвратителни на вкус - лично аз в една лъжица и гълтам с водата.. Та да не ги усещам много :)
Goes Well With:
Глутамин .. най-добрата комбинация бцаа+глутамин

Wed Nov 18 23:22:12 GMT 2015 от Ronnie Coleman

BCAA

Изберете снимка

BCAA
Back to top