Добавен към кошницата ви.

Съжаляваме, но има проблем. Моля опитайте по-късно.

Количество:

Общо: ( Продукти в кошницата ви.)

Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Other customers purchased instead

оферта
Коледен Стак

Коледен Стак

EUR 75.94

Цена в сайта: 108.49€

75.94€

Спестете: 32.55€

BIRTHDAY WEEK ПРОМОЦИИ: Намаление на целия сайт + ДВА Подаръка (Лимитиран Протеин!) 🎁🎁 + до още -20% на поръчката с код: TIKTAK

BIRTHDAY WEEK ПРОМОЦИИ: НАМАЛЕНИЕ НА ЦЕЛИЯ САЙТ!

Без код - всички продукти са вече намалени.

Офертата е валидна за ограничен период от време или до изчерпване на количествата.
КУПЕТЕ СЕГА

Разпродаден

 • Информация за продукта

  Коледа отново е тук и Myprotein се е погрижил за тренировките и търсенето на коледен подарък. НАшият празничен пакет съдържа шест от нашите най-популярни продукта всички на супер цена. Този стак може да бъде както подарък за вас, така и подарък, който да сложите под елхата на приятел или обичания от вас човек.

  The Christmas Bundle включва:

  Impact Whey Protein – Vanilla, 1kg

  100% първокласен протеин от суроватъчен концентрат с над 20 протеин за доза с превъзходен аминокиселинен профил. Високото протеиново съдържание ще помогне да натрупате и задържите мускулна маса.

  Vitamin D3 – 180 capsules

  Vitamin D3 има редица здравни ползи, включително: допринася за нормалната абсорбция и усвояване на калция в организма, поддържане на нормални нива на калция, поддържане на функцията на костите и мускулите и подпомагане на имунната фукция и клетъчното делене.

  Total Nutri Greens – Tropical, 330g

  Total Nutri-Greens е прахообразна хранителна бленда, съдържаща 22 различни пълноценни храни и плодови и зеленчукови екстракти. Total Nutri-Greens е пълен с натурални ингредиенти, идващи от голямо разнообразие на плодове и зеленчуци като: Spirulina, Wheat grass, Acerola Berry, Broccoli, Spinach leaf, Pomegranate, Apple fibre, Tomato, Elderberry, Blueberry и Chlorella.

  Protein Hot Chocolate – 1kg

  Protein Hot Chocolate е вкусна топла напитка, направена от натурален шоколад и осигуряваща над 15 грама протеин в доза, получен от млечен протеинов концентрат, казеинов хидролизат и мицеларен казеин. Високото съдържание на протеин ще допринесе за растежа и запазването на мускулната маса.

  Instant Oats – Unflavoured, 2.5kg

  Instant Oats са източник на въглехидрати и съдържат 4,4 гр бета-глюкан в 100 гр. Консумацията на бета глюкани като част от храненето допринася за намаляване на пика в кръвната глюкоза след храненето.

  Branch Chain Amino Acids (BCAA’s) – Raspberry Lemonade, 250g

  Branched Chain Amino Acids са есенциални аминокиселини, които съдържат аминокиселините левцин, валин и изолевцин в съотношение 2:1:1. Те биват считани за еснциални, защото не могат да се синтезират в тялото и трябва да бъдат набавяни с храната.

  ВКУСОВЕТЕ, ПРОДУКТИТЕ И РАЗФАСОВКИТЕ СА КАКТО СА ОПИСАНИ И МОГАТ ДА БЪДАТ ПРОМЕНЯНИ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ В ЗАВИСИМОСТ ОТ НАЛИЧНОСТИТЕ.

  Предимства
  • Фантастично съотношение между цена и качество
  • Шест от най-продаваните ни продукти
  • Внимателно подбран стак
Клиентски ревюта

Няма ревюта за момента.

Клиентите, които купиха този продукт закупиха и това:

Lean Essentials Bundle

Цена в сайта: 51.46€
33.45€
Back to top