40% НАМАЛЕНИЕ НА ПРОТЕИНИ
35% НА ПОЧТИ ВСИЧКО ОСТАНАЛО | КОД: MYPBG
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 75ЛВ

Какво е Command?

Представяме ви серията Command - колекция от хранителни добавки за геймъри създадена по най-новата и иновативна технология на Myprotein. Ние изработихме тези продукти с цел да подпомогнем нуждите на киберспортистите и геймърите. Нашата мисия е да въведем нови, качествени енергийни източници налични в разнообразие от вкусове, за да се представяте по най-добрия възможен начин в игрите.

Защо геймърите трябва да обръщат внимание на начина си на хранене? В състезателния киберспорт, всяка секунда е от значение за това дали ще спечелите или загубите. Ако наистина искате да сте най-добрите, всяка миилисекунда трябва да бъде използвана във ваша полза, а за да се случи това трябва да се грижите за здравето и когнитивните си способности.

Ето тук влиза в действие серията Command. Тя е създадена от екип експерти диетолози на Myprotein, които имат десетилетен опит в работата си. В следствие на това, нашите продукти съдържат активни съставки, които подобряват начина ви на игра благодарение на ноотропните съставки, витамини и минерали от естествени източници. Серията Command е създадена за геймъри, с цел да подпомогне мозъчната функция, да подобри бдителността, концентрацията, времето за реакция и да подпомогне зрението ви. В допълнение към това енергийните напитки от серията Command са без захар, което означава, че няма да имате резки спадове и покачвания в нивата на кръвната захар.

Виж тук

Как работи Command?


Независимо дали сте студент, ученик, работещ офис или киберспортист, ние знаем колко е важно да сте фокусирани и пълни с енергия, за да постигнете най-добрите резултати. Който и вкус да изберете, нашите продукти съдържат ноотропични съставки, които ще ви помогнат да играете или работите по най-добрия начин. Всички съставки са специално подбрани, за да бъдат от ползва на играчите. Ето и какво ги прави толкова специални:

· Под 25 калории на порция, без захар и мазнини.

· 250 мг естествено ноотропично вещество - Цитиколин.

· Съдържа 150 мг кофеин, който доказано подпомага бдителността и концентрацията.

· Съдържа цинк, който доказано спомага за добри когнитивни функции.

· С добавено витамин С, който увеличава високи нива на енергия и доказано намалява умората и отслабените реакции поради изтощение

· Съдържа витамин А и лутеин, които подпомагат нормалното зрение и са перфектни, за моментите когато стоите пред екрана в продължителен период от време.


Искате още информация? Отворете листингите на определения продукт, където можете да откриете допълнително информация за това как серията Command може да подобри представянето ви в игрите.

Виж тук

Как действат кеновете Command?

Как работят енергийните напитки Command?

В серията Command ние ви предлагаме енергийни напитки с разнообразие от вкусове, включително Синя малина (Blue Raspberry), Грозде (Grape), Кисела ябълка (Sour Apple), Цитрус (Citrus) и Желирани ягодови бонбони (Strawberry Laces).

· Съдържа естественото ноотропно вещество гъба Херициум (лъвска гъба) на прах.

· 180 мг кофеин, доказано подобрява бдителността и концентрацията.

· Съдържа цинк, който подпомага когнитивните способности.

· Витамин А и лутеин, който доказано подобряват зрението.

· Съдържа витамин А, В6, В12 и D3, които поддържат доброто ви общо състояние.

Всичко това без никаква захар и само с 10 калории на кен. Прекрасно, нали?

Виж тук

Нашето качество

Ние се гордеем с качеството на продуктите от серията Command. Всичките рецепти за производството на продуктите ни са разработени от експерти диетолози, а нашите вътрешнофирмени производствени лаборатории от световен клас ни позволяват да разработим и изпробваме всеки един продукт посредством специализиран скенер с къси инфрачервени вълни и рентгенови апарати, които проверяват дали всеки един продукт отговаря на най-високите стандарти за качество.

Серията Command е част от иновациите в Myprotein и се позовава на повече от десетилетен опит и сигурност. Myprotein е най-голямата онлайн хранителна марка в Европа и можете да бъдете сигурни, че сте в добри ръце с новата ни серия Command.

Ние искаме да сме сигурни, че нашите клиенти обожават продуктите ни колкото и ние, затова винаги приветстваме вашата обратна връзка. Молим ви, ако имате желание, да напишете вашите отзиви за продуктите ни или да се свържете с нас чрез нашия център за обслужване на клиенти.

Виж тук