2 ЗА ЦЕНАТА НА 1
35% НАМАЛЕНИЕ НА ВСИЧКО ОСТАНАЛО | КОД: MYPBG

Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Other customers purchased instead

Есенциални ВСАА 2:1:1

С нови и подобрени плодови вкусове

  • Без глутен
BGN

Есенциални ВСАА 2:1:1

С нови и подобрени плодови вкусове

  • Без глутен
BGN

Количество:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

35% НАМАЛЕНИЕ ВСИЧКО ОСТАНАЛО | КОД: MYPBG

* Събитието е валидно до изчерпване на количествата. Промоцията  не се прилага за продуктите от ексклузивната ни листа и за продукти, които вече са намалени в действие. На разположение е само един код за отстъпка за поръчка. Максималната отстъпка е 500 лева.

КУПИ СЕГА

Клиентски ревюта

Overall Rating : 4.6 / 5 (15 коментара)
  • 10 5 star reviews
  • 4 4 star reviews
  • 1 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
Вижте всички отзиви
 

Bодещи клиентски отзиви

Независимо дали се отнася за ревю на козметичен продукт или хранителни добавки, резултатите могат да варират от човек до човек. Клиентските ревюта са независими и не представят вижданията на The Hut Group

BCAA 2:1:1 - Необходими

Задължително в списъка ми с покупки от My Protein са есенциалните BCAA 2;1;1 250гр, с цел възтановяване след тренировки, като го употребявам повреме на тренировката. Вкусът е страхотно освежаващ, а има и голямо изобилие от вкусове. Аз лично съм доволен като отношение цена - качество и го препоръчвам.

В подходяща комбинация с:

Подхожда с Креатин Монихидрат и със L- Carnetine, които взимам до 20 мин преди тренировката.

Беше ли полезно?

BCAA

Бърза доставка. Добро качество. Разтварят се много добре. За момента съм пробвал с вкус на ягода и лимон - много по-добре откллкото очаквах. Това са първите аминокиселини, които пия и съм доста доволен от тях

В подходяща комбинация с:

Хидролизиран телешки протеин

Беше ли полезно?

2:1:1

Много трудно разтворимо.вкусът е приятен.

Беше ли полезно?

Вкусът е зле!

Много бавно разтворим!

Беше ли полезно?

Доста добър продукт.

Получих BCAA 2:1:1. Доставката дойде доста бързо, през цялото време имаше опция за проследяване. Изключително съм доволна от разтворимостта и възстановяването, откакто ги приемам. Продуктът наистина си заслужава. Взех си вариантът без вкус, тъй като ги прибавям в други напитки, и не мога да препоръчам нито един от вкусовете, но съм сигурна, че едва ли ще разочароват.

В подходяща комбинация с:

Смути, Протеинов шейк

Беше ли полезно?

BCAA

Добър продукт, но на вкус има какво да се желае.

Беше ли полезно?

BCAA 2:1:1

Много ми харесват,възстановяват много добре.Страхотни са,препоръчвам!

Беше ли полезно?

Добри бцаа, но със лоши вкусове.

Ревю на вкусовете, защото в тази посока има къде да се подобряват. Относно всичко друго съм много доволен. Вкус, които ми хареса. Tropical Storm: най-вкусните бцаа на myprotein, освежават, няма химическа миризма. Ако някой се чуди какъв вкус да избере - взимайте тропико (другите, които опитах, са намного по зле). За момента, единственните, които ще поръчвам. Вкусове, които са приемливи. Blue Raspberry: не съвсем това, което очаквах, но не са лоши. Минусът е, че нямат освежаващ еффект. Понякога се усеща гадният вкус на бцаа то. Може да се взимат за разнообразие. Bitter Lemon Flavour: слабоизразен вкус, освежават, киселички. Вкусът на лимон почти не се усеща, просто киселичка водичка. Горе-долу бива. Вкусове, които не ми харесаха. Watermelon Flavour: пълен леш. Ако не беше маркировката на пакета - никога не бих познал, че това е диня! Orange Flavour: по-скоро, със вкус на портокалови корички или цедра, отколкото на портокалов сок. Чувства се химията и гадният вкус на неовкусеното бцаа. Berry Blast Flavour: тотално разочароващи. От горските плодове очакващ нещо реално вкусно, а получаваш някаква пълна гадост. Самият овкусител е гаден и няма нищо общо нито на вкус, нито дори на миризма със горски плодове. И плюс към това много силно се усеща истинският вкус на бцаа то. Изобщо не препоръчвам. Останалите не съм ги пробвал още, но сигурно няма и да ги пробвам. Оставам си на тропико.

Беше ли полезно?

Като цяло са добри

Имам по-малко мускулна треска ако пия 10гр преди тренировка и 10гр след нея. Ползвайте шейкъра с метална пружина. Още нещо, пих с Raspberry беше чудесно. За разнообразие реших да пробвам Apple или Green Apple не съм сигурен... остатъчният вкус е на силна химия.. все едно имате аптека в устата си. Това са 2та вкуса, които съм пробвал. Малината (Raspberry) е ок, но не и ябълката.

Беше ли полезно?

добро бцаа като вкус

Вкусът е много добър, не е твърде кисело, нито много натрапчиво. Това, което не ме впечатли особено, е миризмата произлизаща от разтворените бцаа, която е малко остра като спирт (поне за моето обоняние) за ефекта все още не мога да пиша - от днес ги пия, но вкусът определено е добър.
В подходяща комбинация с:
л глутамин

Беше ли полезно?