Отидете в начална страница
recipes

Вкусни рецепти за протеинов, бананов сладолед от две съставки

Вкусни рецепти за протеинов, бананов сладолед от две съставки
Lauren Dawes
Сценарист и редактор3 години Ago
Вижте профила на Lauren Dawes

Този сладолед с 2 съставки е идеалното лакомство с ниско съдържание на мазнини, затова си оставете място за него след вечеря.

Опитвате се да устоите на изкушението да тръгнете по пътеката към фризера в супермаркета? Ако сте като нас, независимо от времето, винаги ще отидете за сладолед, защото това е десерта, който винаги ви идва на ум, след като приключите с храненето – идеалният десерт за завършек.

Е, повече не е нужно да пазуравете. Всичко, от което се нуждаете, са няколко узрели банана и лъжичка от любимия ви Impact Whey Protein. Наистина е толкова просто.

Една сладка, белтъчна опаковка.

Продукти за две порции:

 

Ванилия:Шоколад:
Начин на приготвяне:

1)Първо, нарежете бананите и поставете в безопасен за замразяване съд, в който да замръзват за поне 4 часа.

2) След това поставете замразените си парченца банан в блендер с лъжичка Impact Whey Protein. Блендирайте до гладкост - може да откриете, че сместа ви се нуждае от малко помощ, за да продължите добавете малко мляко.

3) Изсипете в съд за печене или контейнер за безопасно замразяване и замразете отново за няколко часа или просто му се насладете веднага, ако нямате нищо против сладоледът ви да е с мека консистенция.

Lauren Dawes
Сценарист и редактор
Вижте профила на Lauren Dawes

Лорен е родена в южната част на Англия и има специалност английска литература. Винаги е обичала да плува, а през последните няколко години също се занимава с тренировки за сила и тежести. Лорен също активно се усъвършенства всяка седмица в часовете по йога.

През почивните дни тя се радва на брънч и често прави и опитва нови ястия с други съквартиранти - особено след като всички заедно решиха да нарушат навика на студента да яде само паста. Е, и най-важното, тя твърдо вярва, че най-важното за поддържане на равновесие е във фитнеса и излизането с приятели.

Научете повече за Лорен тук.

myprotein