Отидете в начална страница
Style

Ексклузивни нови попълнения в облеклото по случай Черния петък

Ексклузивни нови попълнения в облеклото по случай Черния петък
Joni McMullen
Писател и експерт1 година Ago
Вижте профила на Joni McMullen

Този Кибер месец е перфектният момент да обновите гардероба си за тренировки. Най-новата колекция на Myprotein има какво да предложи на всеки от вас. Колекцията Engage разполага с перфектни спортни дрехи за всеки вкус и стил. В нея ще откриете различни дизайни на дрехи, с които можете да тренирате във фитнеса или да се разходите в парка.

С помощта на Експерта по отстъпките може да закупите дрехи от серията на невероятни цени без да се стресирате, както винаги се случва през период на намаленията за Черен петък. 

Нека разгледаме някои от най-добрите предложения през Черния петък ... 

 

Мъжкисуитчър Engage на MP

Суитчърът от колекцията Engage е двойно подплатен и е изработен, за да ви топли през студените зимни разходки до фитнеса, а и не само. Супер меката материя ще ви донесе допълнителен комфорт, а липсата на вързалки го прави още по-функционален.  

Суитчърът е наличен в цвят тъмносин меланж и ще пасне перфектно на всеки стил. 

 

Мъжкатениска с късръкав MP Engage

Търсите ли дишащ материал, който можете да носите и през студените дни? Имаме предложение за вас - мъжка тениска с къс ръкав Engage. Тя има мрежести панели около деколтето, странични секции за допълнителна вентилация и разтеглив плат, който улеснява движенията. Това прави тази тениска идеална придобивка за студените дни.  

Изберете вашата в черносив цвят. 

 

Мъжкишорти MP Engage отлимитиранасерия

Комфотрът е от основно значение, когато става въпрос за дрехи, а мъжките шорти от серията Engage са перфектни в това отношение. Те са създадени с регулируем еластичен колан и специални панели за по-добра вентилация на въздуха. С тях ще можете да се движите свободно без да допускате компромис в стила си.  

Наличен в цвят черносиво.
 

Дамскиспортенсутиен MP Engage 

Един добър спортен сутиен може много да подобри комфорта по време на тренировка за жените. Myprotein създаде спортен сутиен от серията Engage с широки презрамки, които ще ви накарат да се чувствате уверени. Лекият блясък на плата и наситеният цвят ще допринесат са перфектната комбинация от стил и функционалност. 

Наличен в наситено пурпурно.
 

Дамскиклин MP Engage 

Можете да отидете на разходка с него веднага след фитнес, защото този клин е изключително удобен и стилен. Той е с висока талия, която ще подчертае фигурата ви. Спортните дрехи могат да се носият и извън фитнеса, защото са практични. 

Наличен в наситено пурпурен цвят. 

 

Дамскоскъсеногорнище с дълъгръкав с цип ¼ MP Engage 

Горнището от серията Engage е с дълъг ръкав и ¼ цип, което може перфектно да се съчетае с клина от същата колекция. Те са направени от един и същ еластичен плат и оформящ тялото дизайн подчертава фигурата, но в същото време позволява на плата да диша. С това горнище ще се чувствате уверени и ще се представяте по-добре във фитнеса. 

Налично в наситено пурпурен цвят. 

 

Заключение 

Този черен петък сме се подготвили с много нови продукти. Подгответе се и вие за тренировките като разгледате новите попълнения от колекцията спортни дрехи Engage. Имате много време на разположение за пазаруване през този Кибер месец. Изпилвайте го!  

 

 
Joni McMullen
Писател и експерт
Вижте профила на Joni McMullen
myprotein