Отидете в начална страница
recipes

Кисело мляко с Jelly Belly и гранола | Високопротеинова закуска

Кисело мляко с Jelly Belly и гранола | Високопротеинова закуска
Lauren Dawes
Сценарист и редактор8 месеца Ago
Вижте профила на Lauren Dawes

Готови ли сте да приготвите нова вкусна рецепта за закуска? 

Без никакво готвене и много малко съставки, тази рецепта е точно за вас. Тя ще ви предостави достатъчно енергия за целия ден и сме сигурни, че ще й се наслаждавате всяка сутрин. Тя е подходяща за вас, ако обичате да оставате в леглото по-дълго сутрин. 

Разбира се, абсолютната звезда в тази рецепта е Clear Whey Isolate от нашата серия в колаборация с Jelly Belly. Тя е налична в два уникални вкуса - Very Cherry и Berry Blue. Те ще ви донесат допълнителна доза протеин, която е неустоимо сладка и плодово свежа.  

Просто добавете една мерителна лъжица в киселото си мляко и ще получите свежа и гладка основа за трите слоя здравословна закуска с гранола и горски плодове. Всяка сутрин ще бъде вкусна с нашето сладко изкушение. 

Порции 1  

Съставки 

  • 1 мерителна лъжица Clear Whey Isolate - Jelly Belly (Very Cherry) 
  • 180 г кисело мляко 
  • 45 г високопротеинова гранола 
  • Шепа пресни боровинки  
  • Шепа пресни ягоди (нарязани)  

Начин на приготвяне 

  1. Първо, сложете една мерителна лъжица Clear Whey с вкус на Very Cherry в купа и добавете киселото мляко. Разбъркайте добре до получаването на хомогенна смес без бучки.   
  2. След това вземете чаша или друг съд, в който да аранжирате закуската си. Първо, на дъното сложете един слой от сместа с киселото мляко и протеина. После сложете свежи боровинки и ягоди и поръсете с гранола отгоре. Повторете докато съдът се напълни. 
  3. Насладете се на чудесна закуска! 

Хранителна информация

Калории429
Общо мазнини5g
Общо въглехидрати35g
Протеин59g
Lauren Dawes
Сценарист и редактор
Вижте профила на Lauren Dawes

Лорен е родена в южната част на Англия и има специалност английска литература. Винаги е обичала да плува, а през последните няколко години също се занимава с тренировки за сила и тежести. Лорен също активно се усъвършенства всяка седмица в часовете по йога.

През почивните дни тя се радва на брънч и често прави и опитва нови ястия с други съквартиранти - особено след като всички заедно решиха да нарушат навика на студента да яде само паста. Е, и най-важното, тя твърдо вярва, че най-важното за поддържане на равновесие е във фитнеса и излизането с приятели.

Научете повече за Лорен тук.

myprotein