Отидете в начална страница
recipes

 Шоколадово брауни с портокал

 Шоколадово брауни с портокал
Lauren Dawes
Сценарист и редактор3 години Ago
Вижте профила на Lauren Dawes

Няма как да избягаме от факта, че отново е време за обличане на дебели дрехи и навън вече се стъмнява около 16:00. Затова сме ви приготвили рецепта за вкусни браунита, с които са гарантирано ще се почувствате по-добре, уверяваме ви.

Когато отново сме затворени за няколко месеца в къщи, защо да не изпълним къщата си с невероятната миризма на прясно изпечен сладкиш. Чудесна идея, нали?

Шоколадовите браунита на Ниал Къркланд (Niall Kirkland) с портокал са лесни за приготвяне и резултатите си заслужават. Той ни предлага изобилие от портокалов аромат, вкус на черен шоколад и какао на прах, което придава наситен, плътен вкус, в комбинация с кленов сироп като естествен подсладител и малко портокалова кора за свежо цитрусово усещане, който гали небцето.

16 парчета 

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Загрейте фурната на 175 ° C.
  2. Разтопете черния шоколад в топлоустойчива купа върху тенджера с вряща вода (парна баня).
  3. След това в голяма купа разбийте яйцата и кленовия сироп, докато сместа ви удвои размера си (това ще отнеме известно време на ръка, ако имате електрически миксер, препоръчваме да го използвате).
  4. След това разбъркайте разтопения черен шоколад в яйчената смес.
  5. Пресейте бадемовото брашно и какаото на прах в сместа, добавете няколко капки FlavDrops, морска сол и портокалова кора и разбъркайте добре.
  6. Накрая добавете разтопеното кокосово масло.
  7. Прехвърлете сместа си за брауни в подплатена тава за печене 8×8”. Изравнете горната част и изтръскайте неравностите.
  8. Печете 18 минути.
  9. След като се изпече, извадете от фурната, оставете да се охлади и нарежете на 16 парчета. Насладете му се!
Lauren Dawes
Сценарист и редактор
Вижте профила на Lauren Dawes

Лорен е родена в южната част на Англия и има специалност английска литература. Винаги е обичала да плува, а през последните няколко години също се занимава с тренировки за сила и тежести. Лорен също активно се усъвършенства всяка седмица в часовете по йога.

През почивните дни тя се радва на брънч и често прави и опитва нови ястия с други съквартиранти - особено след като всички заедно решиха да нарушат навика на студента да яде само паста. Е, и най-важното, тя твърдо вярва, че най-важното за поддържане на равновесие е във фитнеса и излизането с приятели.

Научете повече за Лорен тук.

myprotein