Отидете в начална страница
recipes

Протеинови топчета с фъстъчено масло| Бързо лесно, вкусно

Протеинови топчета с фъстъчено масло| Бързо лесно, вкусно
Lauren Dawes
Сценарист и редактор4 години Ago
Вижте профила на Lauren Dawes

Тези високопротеинови лакомства са идеалното решение за закуски или снак, които да ви засити. Тези супер прости хапки -бисквитки са идеални, за да задоволят апетита ви за сладко, без да се чувтвате виновни. Те са с високо съдържание на протеини и без рафинирана захар, плюс ние сме се включили  нашето невероятно прахообразно фъстъчено масло, което има точно същия вкус, само с масивни 70% по-малко мазнини от обикновения вид. Помислили сме за всичко! Направени буквално за броени минути, ще се насладите на вкусни топки от тесто за бисквитки, подходящи за всеки повод.

За 8-10 порции са ви необходими:

Съставки:

Начин на приготвяне: 1) Добавете всички съставки в малка купа и използвайте вилица или лъжица, за да ги комбинирате всички.

2) След като се комбинират равномерно, вземете лъжица от сместа и леко оформете на малки топчици, като използвате ръцете си.

3) Повторете за останалата част от сместа, докато имате 8-10 равномерни топки.

4) Насладете им се, когато имате нужда от малко увеличение на протеина или ако чувствате, че имате нужда от малко енергия, пробвайте да ги потопите в разтопен шоколад-няма да съжалявате!

Lauren Dawes
Сценарист и редактор
Вижте профила на Lauren Dawes

Лорен е родена в южната част на Англия и има специалност английска литература. Винаги е обичала да плува, а през последните няколко години също се занимава с тренировки за сила и тежести. Лорен също активно се усъвършенства всяка седмица в часовете по йога.

През почивните дни тя се радва на брънч и често прави и опитва нови ястия с други съквартиранти - особено след като всички заедно решиха да нарушат навика на студента да яде само паста. Е, и най-важното, тя твърдо вярва, че най-важното за поддържане на равновесие е във фитнеса и излизането с приятели.

Научете повече за Лорен тук.

myprotein