Отидете в начална страница
recipes

3 свежи смутита богати на витамини | Високо‐протеинова закуска

3 свежи смутита богати на витамини | Високо‐протеинова закуска
Lauren Dawes
Сценарист и редактор4 години Ago
Вижте профила на Lauren Dawes

Започнете със силен старт с тези смутита за подсилване с витамини. Търсите вкусна нова идея за закуска, за да отмени рутината ви? Една от положителните страни на работа от вкъщи е, че вече можете да отделите малко повече време и грижи за най‐важното – храненето през деня – вместо бързо да грабнете каквото и да е от вратата на хладилника. Тези смутита изглеждат страхотно, подобрени са на вкус и ‐ най‐важното ‐ пълни са с цял набор от основни витамини, от които тялото ви се нуждае, за да бъдете здрави и щастливи. Те са също с високо съдържание на протеини, което ги прави освен сладки и ефективен доставчик на ежедневния ви прием ‐ помагайки за растежа и поддържането на мускулите.

Продукти:Авокадо, банан и кейл

Манго и мед
  • 150 гр замразено манго
  • 100 гр гръцко кисело мляко с ниско съдържание на мазнини
  • 1 супена лъжица пчелен мед
  • 200 мл мляко
  • 1 лъжичка Impact Whey Protein (ванилия)
Горски плодове:

Начин на приготвяне: Добавете всички съставки в блендер и пасирайте до пълна гладкост. Изсипете в купа и добавете всякакви екстри, които ви харесват ‐ нарязан банан, пресни плодове, любимите ви ядки, чиа семена, кокосови стърготини, експериментирайте смело!

Хранителна информация за порция: Калории /Белтъчини /Въглехидрати/ Мазнини Авокадо, Банан и Keйл: 393/ 30г/ 32.5г/ 16.4г Манго и мед : 408/ 42г/ 58г/ 1.9г Горски плодове: 416/ 34г/ 35г /16.5г

Lauren Dawes
Сценарист и редактор
Вижте профила на Lauren Dawes

Лорен е родена в южната част на Англия и има специалност английска литература. Винаги е обичала да плува, а през последните няколко години също се занимава с тренировки за сила и тежести. Лорен също активно се усъвършенства всяка седмица в часовете по йога.

През почивните дни тя се радва на брънч и често прави и опитва нови ястия с други съквартиранти - особено след като всички заедно решиха да нарушат навика на студента да яде само паста. Е, и най-важното, тя твърдо вярва, че най-важното за поддържане на равновесие е във фитнеса и излизането с приятели.

Научете повече за Лорен тук.

myprotein