Отидете в начална страница
supplements

Най-хубавите фитнес Коледни подаръци | Коледни подаръци 2021

Най-хубавите фитнес Коледни подаръци | Коледни подаръци 2021
Emily Wilcock
Писател и експерт2 години Ago
Вижте профила на Emily Wilcock

Най-добрите фитнес Коледни подаръци

Нуждаете ли се от вдъхновение, за да откриете любимите си фитнес коледни подаръци за тази година? Изготвихме списък с най-добрите фитнес подаръци, които можете да си подарите независимо дали търсите дрехи за фитнеса или нещо вкусно за похапване.

Най-добрите ни подаръци са изработени за всички спортни нужди и можете да сте сигурни, че ще усмихнат всеки, който има удоволствието да ги получи.

 

Специални Коледни предложения

  1. Джинджифилови сладки Layered Bar

    Този класически Коледен вкус вече е част от разнообразието на нашите изкушаващи протеинови барове и сме сигурни, че скоро ще стане любимият ви.

  2. Коледни Whey Вкусове

    Поглезете се с новите празнични вкусове на нашия Impact Whey Protein - Датска канела и Холандска карамелена бисквитка. Също така това може да бъде и чудесен Коледен подарък за ваш близък или приятел.

    През това време от годината всичко, което човек иска е да си похапне нещо сладко. Един протеинов шейк ще задоволи желанието ви за сладко без да повлияе на макросите.

  3. Протеинови кремове

    Протеиновите ни кремове са вкусен и здравословен начин да задоволите желанието си за нещо сладко, независимо дали ви се похапва бял, кафяв или шоколад с вкус на лешници. Нашият продукт съдържа 87% по-малко захар от алтернативите, които можете да откриете в супермаркета. Можете да му се насладите с палачинки или намазан на филийка без да разваляте диетата си.

  4. Протеинов микс за палачинки

    Като говорим за палачинки, ако съчетаете този протеинов микс с протеиновите ни кремове със сигурност ще получите перфектния подарък. Миксът за палачинки е пълен с голяма доза протеин, за да ви зареди сутрин и има разнообразие от 8 вкуса - от Канела & Захар до Златен сироп. Дори да не сте професионален готвач, няма да сбъркате, защото трябва просто да добавите вода или мляко и да ги приготвите!

  5. Чорапи MP Women’s Neon MP Logo Crew

    Никоя визия не е цялостна без страхотен чифт чорапи. Те са перфектният завършек на всяка фитнес визия, защото са леки и удобни и сме сигурни, че ще ги носите и извън залата. Ще ги използвате всеки ден затова по-добре си набавете няколко чифта.

  6. Pro ShakeSphere Протеинов Шейкър

    Това е перфектният шейкър, с който да носите любимите си добавки през целия ден, където и да отивате. Той е точно това, от което се нуждаете и можете да го използвате за протеинови, креатинови и BCAA шейкове. Също така можете да сложите в него каквато напитка пожелаете и ви гарантираме, че ще получите най-гладките шейкове благодарение на дизайна му, специално създаден за оптимално смесване на съставките. Този шейкър е добър начин да си набавите нужната хидратация по време на деня. Просто го напълнете и го вземете със себе си.

  7. Дъвчащи витамини Vitamin Gummies

    Помогнете на близките си да поддържат доброто си здраве през зимния период с малко помощ от нашите витаминови бонбонки. Никой не иска да пропуска тренировка, защото е настинал, затова приема на тези дъвчащи бонбони ще ви набави 11 различни витамина, които ще ви поддържат в добра здравословна форма по време на празниците.

  8. Метален шейкър

    Вече няма нужда да купувате евтини и лесно чупливи шейкъри и да бъдете разочаровани от това. Металният ни шейкър е лек, здрав и надежден при приготвянето на най-гладките шейкове, които сте опитвали някога. Той има и здрава капачка, която се почиства лесно и сме сигурни, че ще го използвате всеки ден от седмицата.

  9. Myprotein Resistance Band

    Посещаването на фитнеса не винаги е възможно. Дори и да е, понякога е пълно с хора, особено през януари. С нашите ластици можете да се усамотите в някоя част от фитнеса и да направите цяла тренировка далеч от навалицата. Друга възможност е да останете в уюта на дома си и да избегнете мразовитите зимни виелици.

  10. Натурално фъстъчено масло

    Какво е по-вкусно от фъстъченото масло? Например ЕДИН КИЛОГРАМ фъстъчено масло?! Това изкушаващо ядково малсо е задължителна придобивка за всяка кухня и може да се използва за разнообразни рецепти от къри до бисквитки. Фъстъченото масло е добър източник на здравословни мазнини и протеин, тоест не можете да сбъркате, ако направите подарък на някого с този продукт.

  11. Контейнер за съхранение на храна

    Близките ви или вие имате ли проблем със събирането на всичко нужно за тренировки на едно място? С нашите контейнери за храна  (Голяма и Малка) можете да сте сигурни, че ще съберете всичката храна, от която се нуждаете по компактен начин. Кутиите ни имат лесни за премахване части, с които можете да разделяте снаксовете и добавките, а в допълнение към това имат и капак, който се затваря  плътно. Това ги прави перфектни и за съхранения на обяд или вечеря.

  12. MP маска

    Предпазете се и бъдете стилни с нашата маска, която ще пази лицето ви от студа през зимата.

  13. Сироп без захар

    Какво е Коледа без нещо сладко за хапване? Нашият сироп без захар е идеален в комбинация с палачинки, десерти и овесени ядки, без да оставя след себе си чувство за вина и допълнителни калории. Нашият сироп идва с разнообразие от вкусове и можете да опитате няколко различни, за да изберете любимия си.

  14. Flavdrops

    Това е перфектният подарък за влюбените в кафето и печивата. Малката бутилчица Flavdrops съдържа експлозия от вкусове и е нужно само да добавите няколко капки към печивата, които приготвяте или към напитките и шейковете, които обичате, за да им придадете сладък вкус без излишни калории или захар. Никога няма да погледнете назад към сладките сиропи от магазина след като добавите няколко капки от нашите Flavdrops в кафето си.

  15. Кърпа за ръце MP Essentials

    Независимо дали във фитнеса или вкъщи, малките кърпи винаги са полезни. С нашата мека на допир кърпа с бродирано лого ще бъдете винаги стилни.

  16. Горещ и студен гел пакет

    Имате ли проблем с колената или кръста? Този горещ и студен гел пакет ще ви помогне. Можете да го стоплите в миковълновата или да го държите във фризера, за да ви помогне при болки в кръста или коленете.

  17. Еко бутилка EcoBottle от Myvegan

    Ако вие или някои ваш приятел или близък обичате eco-friendly подаръците, тогава тази Myvegan бутилка за вода е страхотен подарък за вас. Тя е направена от 98% отпадъчна биомаса от захарна тръстика и има тапа от естествен корк. Нещо повече, производството на тази бутилката е с отрицателен въглероден отпечатък – доста впечатляваща бутика, ако питате нас!

  18. Йога постелка Yoga Recovery Mat

    Можете да я използвате за разтягане след дълга тренировка или за йога практики. Нашата йога постелка е перфектният подарък за любителите както на фитнеса, така и на йогата. Напавена е от пяна с голяма плътност и специален механизъм, за да я придържа навита, когато не я използвате. Вие или близките ви хора ще можете да се насладите на приятна загрявка или разгрявка без да се пързаляте с нашата постелка.

  19. Колекция дрехи за тренировки за жени

    Ако тренирате понякога вкъщи и понякога във фитнеса ще ви трябват издръжливи дрехи, с които да тренирате и да се чувствате добре. Нашата Колекция дрехи за тренировки за жени преобразява класически дизайни в дрехи, които ще издържат на всякакви тренировки. Те са създадени, за да бъдат комфортни и пластични, а колекцията ни включва клинове, спортни сутиени, блузи с дълъг ръкав и много други.

  20. Колекция дрехи за тренировки за мъже

    Знаем, че се нуждаете от комфорт и устойчивост по време на тренировки и през дните за почивка. Нашата Колекция дрехи за тренировки за мъже превръща някои класически визии в дрехите, от които се нуждаете по време на тежка тренировка. Колекцията включва горнища, къси панталони, хуудита, клинове и тениски в разнообразни цветове.

Статиите са само и единствено с информативен и образователен характер и не трябва да се приемат като медицинска консултация. Ако имате притеснения консултирайте се със здравен специалист преди да приемате хранителни добавки или да правите особени промени в диетата си.

Emily Wilcock
Писател и експерт
Вижте профила на Emily Wilcock
After completing an internship with Myprotein, Emily returned to university to finish her Bachelor of Science degree in Business Management and Marketing. With experience in lifestyle writing, Emily aims to entertain and educate through her work. Her focuses include recipes, real and inspiring stories, and working with writers to help provide easy-to-digest evidence-based research. Her work on recipes has been previously featured in The Supplement magazine, with a particular focus on high-protein, nutritious meals, plus advice on how to properly fuel your body. Outside of work, Emily’s top priority is food. She’s a self-professed star baker and a connoisseur of all things baked. In her spare time, she’s either cooking up a storm, our looking out for the opportunity to try out Manchester’s newest restaurants. But as a huge fan of carbs, if it’s not pasta or pasta-adjacent, she’s not interested. If she’s not in the kitchen, she’s tucked up with a book for an early night, or you’ll find her in the gym working up a sweat. Afterall, all those carbs require quite the appetite.
myprotein