Christmas Bundle

ДОПЪЛНИТЕЛНИ 15% ОТСТЪПКА НА ЦЯЛАТА ПОРЪЧКА | ИЗПОЛЗВАЙТЕ КОД: ЕКСТРА

ДОПЪЛНИТЕЛНИ 15% ОТСТЪПКА НА ЦЯЛАТА ПОРЪЧКА | ИЗПОЛЗВАЙТЕ КОД: ЕКСТРА

Получете допълнителни 15% отстъпка на цялата си поръчка с код: ЕКСТРА

Офертата важи до полунощ на 21.08.2017 или до изчерпване на количествата.

КУПЕТЕ СЕГА
Беше: 104.94€ 62.96€ Спестете: 41.98€

Наличен Обикновено се изпраща до 24 часа

Общ преглед на продукта

Коледа отново е тук и Myprotein има грижа за вашите тренировки по празниците, както и за шопинга за подаръци. Нашият празничен пакет съдържа шест от най-популярните ни суплементи на фантастична цена. Той е подходящ за всеки фитнес ентусиаст тази Коледа или също така може да е перфектният подарък за под елхата за ваш приятел или боичан човек.

Нашият Christmas Bundle включва:

Impact Whey Protein – Strawberry Cream, 1kg

100% първокачествен протеин с над 20 грама протеин за порция и богат аминокиселинен профил. Високото съдържание на протеин ще допринесе за растежа и развитието на мускулната маса.

Vitamin D3 – 180 capsules

Vitamin D3 има редица здравни ползи включително за нормалната абсорбция и използване на калция в костите, допринася за нормалното мускулно съкращение, за нормалната функция на имунната система и клетъчното делене.

Total Nutri Greens – Tropical, 330g

Total Nutri-Greens е прахообразна хранителна бленда съдържаща 22 различни вида пълноценни храни и плодови и зеленчукови екстракти. Total Nutri-Greens е пълен с огромно количество нутриенти, доставени от широк набор от плодови прахове и водорасли, включително Spirulina, Wheat grass, Acerola Berry, Broccoli, Spinach leaf, Pomegranate, Apple fibre, Tomato, Elderberry, Blueberry и Chlorella.

Protein Hot Chocolate – 1kg

Protein Hot Chocolate е вкусна топла напитка, направена от натурален шоколад доставяща над 15 грама протеин в доза от млечен протеин и мицеларен казеин. Високото протеинно съдържание ще допринесе за растежа и запазването на мускулната маса.

Instant Oats – Unflavoured, 2.5kg

Instant Oats са източник на въглехидрати и съдържат 4,4 грама бета-глюкан на 100 грама. Консумирането на бета-глюкани от овес и ечемик като част от диетата спомага за редуцирането на кръвната глюкоза след хранене.

Branch Chain Amino Acids (BCAA’s) – Raspberry Lemonade, 250g

Branched Chain Amino Acids са есенциални аминокиселини, които съдържат аминокиселините Левцин, Изолевцин и Валин в съотношение 2:1:1. Те са считани незаменими, тъй като не могат да се синтезират в тялото и трябва да се доставят с храната.

ВКУСОВЕТЕ, ПРОДУКТИТЕ И РАЗФАСОВКИТЕ СА КАКТО СА ПОКАЗАНИ И МОЖЕ ДА СЕ ЗАМЕНЯТ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ В ЗАВИСИМОСТ ОТ НАЛИЧНОСТИТЕ.

Предимства

  • Страхотно съотношение между цена и качество
  • Шест от нашите бестселъри
  • Внимателно подбран стак

Клиентите също така са си закупили

Клиентски ревюта

Няма ревюта за момента.

Christmas Bundle

Изберете снимка

Christmas Bundle
Back to top