Най-продавани

Най-продавани

ПОДДЪРЖАЙТЕ СЕ ЗАРЕДЕНИ С ТЕЗИ ЕНЕРГИЙНИ ПРОДУК...

<b>ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ</b>

ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

По време на интензивни тренировки, тялото бързо използва енергийните си запаси и губи важни електролити чрез потенето. Поради това, от жизненоважно значение е да се възстановят тези два вида запаси, както и да се изградят наново всички увредени мускулни фибри, които са били поставени под огромен работен стрес. “RECOVERY” (ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ) започва непосредствено след физическото натоварване, когато метаболизмът е забързан в продължение на около 60 минути. Въглехидрати с висок Гликемичен индекс в комбинация с основни електролити и бързоусвоими протеини са нещата, за които тялото жадува. Recovery Elite Plus гелът на Myprotein е първият по рода си гел за възстановяване, включващ абсолютно всички хранителни вещества, необходими за бързото и ефективно възстановяване. Нашият Protein Gel (Протеинов Гел) и Endurance Recovery Powder (Прах за възстановяване на издръжливостта) също са безупречни продукти, които трябва да добавите към вашия списък с продукти за възстановяване.

ПРЕЗАРЕДИ И ИЗГРАДИ С MYPROTEIN...

ОБЛЕКЛО И АКСЕСОАРИ

ОБЛЕКЛО И АКСЕСОАРИ

Налични в широк избор от отличителни стилове и цветове, нашата линия специализирано спортно облекло, направено, за да Ви помогне да покажете най-доброто, на което сте способни. Вземайки под внимание важността на вашите постижения, ние създадохме линия облекло, която може да премине през най-тежките изпитания. Бързо абсорбираща и съхнеща, регулираща телесната температура технология с подсилени шевове за допълнителна здравина, Ви помагат да държите всичко под контрол. В допълнение, нашият богат асортимент от всекидневно спортно облекло е перфектно, докато пътувате до и от залата, за неофициални събития, както и за трениране. От масажори и ленти за съпротивление, до кинезитерапевтични ленти и компресиращи чорапи, ние имаме огромен набор от облекло, тренировъчна екипировка и аксесоари, за да подкрепим вашия активен начин на живот и тренировъчни цели.

ЕКИПИРАЙ СЕ ЗА УСПЕХ С MYPROTEIN...

2018 © The Hut.com Limited, a company registered in England and Wales (company number 05016010) whose registered address is Voyager House, Chicago Avenue, Manchester Airport, M90 3DQ.