Отидете в начална страница
Nutrition

Препоръките на фитнес инфлуенсъра Брадли Симон, как да постигате целите си

Препоръките на фитнес инфлуенсъра Брадли Симон, как да постигате целите си
Ian Whelan
Диетолог със спортни постижения3 години Ago
Вижте профила на Ian Whelan

Личният треньор и фитнес инфлуенсър Брадли Симон е сензация в социалните медии. Преди да стане личен треньор на професионални футболисти и известни личности, той е футболист, но тежка контузия прекъсва футболната му кариера.

Но бившият футболист на клуба на Челси не позволява това да го спре и да превърне поражението в успех. По време на ужасната контузия, която го отстранява в продължение на повече от 10 месеца, той започва да учи, за да се преквалифицира за професионален треньор.

„След като прекарах толкова време в залата за спорт и фитнеса по време на кратката си професионална кариера, научих толкова много за тялото по отношение на силовите тренировки и храненето, че знаех, че това е лесен преход за мен.“

Скоро му става ясно, че това е мястото, където той иска да бъде. Той започва да тренира хора в местен фитнес и преди да разбере, големите имена започват да се свързват с него - искайки той да ги тренира.

Досега той е тренирал бившия капитан на Англия и Челси Джон Тери, Ема Бъртън и дори Найл Хоран от One Direction.

„Имах голям късмет да тренирам много професионални спортисти и знаменитости през първите си пет години като личен треньор.“

И Брадли не е готов да забави скоростта си. Що се отнася до обучението на звездите, той мечтае да подготви актьор за масивен блокбъстър на супергерой или да изцеди силите на Дейвид Бекъм – готов е да бъде топ моделиращ треньор.

Въпреки постигнатият успех след футбола, именно този спортен дух му помага да се формират неговите тренировъчни принципи - и той със сигурност има няколко отлични съвета, които да сподели с вас.

Бъдете мотивирани

Брадли определено знае как да остане мотивиран, като се има предвид всичко, което е преживял във футболната си кариера. Преодоляването на физическите и душевни болки от травмите, ограничаващи кариерата му, и превръщането му в звезда на Instagram и личен треньор изисква сериозна мотивация, нали?

Ключът да останете мотивирани е ...

„Винаги си поставяйте цел“

Поставянето на цел ви дава осезаем резултат, който да постигнете и нещо, към което да продължите да работите. Също така е жизненоважно да останете реалисти и смирени.

Освен това Брадли е защитник на това да имате съмишленици около себе си. Тези два съвета сами по себе си вървят ръка за ръка и са наистина чудесен начин да ви помогнем да останете мотивирани.

„Инвестирайте във вашите идеи“

Това е толкова важно за вашата мотивация и начин на живот като цяло. Инвестирането в живота ви и това, което искате да постигнете вместо материалистични неща, ще ви доближи до целите ви и ще ви помогне да поддържате по-управляем живот.

Бъдете борбени

Подготовката е трудна, но няколко прости съвета от Брадли, ще ви помогнат да стартирате и уверено да постигате фитнес целите си.

Всичко започва с поставянето на цел, която да постигнете. Как обаче помага това да стане реалистично например ...

„Това може да е завършване на две тренировки с висока интензивност седмично или завършване на 5 километра бягане. Започнете от малко и продължете да се предизвиквате, напредвайки с годините. “

Всеки трябва да започне отнякъде, така че не се обезсърчавайте и продължете да настоявате, като постигате седмичните цели, последователността е от ключово значение.

„Тренирайте пет пъти седмично, съчетавайки както кардио тренировки, така и тренировки с тежести. Тренировки с тежести, за да станете физически по-силни и кардио за повишаване на издръжливостта и подобряване на сърдечно-съдовото здраве. Последователността ще доведе до по-добри резултати. "

Ако обаче се мъчите да разберете откъде да започнете и се нуждаете от ръководство, не се срамувайте да инвестирате в личен треньор или групови тренировки в местния фитнес. Това може да е добър начин да се започнете с тренировките и да се подготвите за самостоятелни.

„Ако имате някой, който да ви напътства, ще сте сигурни, че ще бъдете предизвикани, което ще доведе до по-бързи резултати. След като започнете да разпознавате напредъка, ще станете мотивирани да бъдете сериозни и последователни.

Бъдете силни

Увеличаването на силата може да бъде объркващ процес, ако не знаете какво правите. Брадли ни дава списък с упражнения, които със сигурност ще ви помогнат да се почувствате по-силни.

Вдигане на тежести от лежанка

Бенч пресата е един от 3-те основни вдигания, които трябва да бъдат в рутината на всеки за силови тренировки, защото е истинско комбинирано упражнение. Работи за гърдите, трицепсите и раменете - всичко в едно.

Друг начин за развиване на силна горна част на тялото и наистина отнема сериозна сила, за да изтласкате тежестта отгоре.

Вдигане на тежести наведени напред

Друго сложно упражнение, чудесно за развитие на мускулите на гърба.

Клякане с тежести

Ако искате да сте силни, никога не трябва да пропускате и клякането, което е най-доброто упражнение от всички тях.

Вдигане от стоянка

 

Намалето теглото

Отслабването може да бъде трудна задача за всеки, но ако послушате тези 5 съвета от Брадли, сигурен съм, че няма как да се провалите.

Бъдете винаги себе си !! Запишете всичко, което мислите, че можете да направите, за да подобрите здравето си. Пиете ли твърде много алкохол? Пушите ли? Ядете ли бързо / нездравословна храна твърде често? Упражнявате ли се ежедневно? Спите ли достатъчно?

Поставете си 12-седмична цел.

Потърсете подобряване на цялостната си диета и намаляване размера на порциите (преброяването на калории може да бъде опция)

Инвестирайте в треньор или в групови класове. Или се ангажирайте да тренирате поне 4 пъти на седмица, като същевременно сте активни и ежедневно.

Не се отказвайте! Вярвайте в себе си и се обградете с хора, които ще ви помогнат да останете мотивирани и вдъхновени.

И помнете:

„Успехът не се поднася наготово. Трябва да бъдете амбициозни с визията си, интелигентни с подхода си и отдадени на работата си с етика. "

Статиите са само и единствено с информативен и образователен характер и не трябва да се приемат като медицинска консултация. Ако имате притеснения консултирайте се със здравен специалист преди да приемате хранителни добавки или да правите особени промени в диетата си.

Ian Whelan
Диетолог със спортни постижения
Вижте профила на Ian Whelan

Иън е завършил бакалавър по спортни и тренировъчни науки от Ирландия. Има магистърска степен по спортно представяне и следдипломна диплома по приложно спортно и тренировъчно хранене. Той е и съветник за борба с допинга на UKAD  и акредитиран ISAK антропометрист от ниво 1. Неговото академично проучване включва разглеждането на хранителните знания и навици на елитни младежки играчи по ръгби и разработването на ресурси за обучение в областта на храненето за цифрови платформи. Непрекъснато преглежда научната литература, за да бъде в крак с новите тенденции в спортното хранене. В свободното си време Иън обича да готви и да изпробва нови рецепти, както и да пътува и да изживява нови култури. Идвайки от спортен произход, той също обича да гледа и да играе различни спортове. Той е привърженик на здравословния балансиран начин на живот, споделя че най-важният аспект от всичко е да се наслаждавате на пътуването.

myprotein