Отидете в начална страница
Nutrition

Рецепта за скрежина Clear Protein | Clear Whey Isolate & Clear Vegan Protein

Рецепта за скрежина Clear Protein | Clear Whey Isolate & Clear Vegan Protein
Lauren Dawes
Сценарист и редактор2 години Ago
Вижте профила на Lauren Dawes

Когато имате възможността да се насладите на тренировка навън през някои от слънчевите дни на лятото, понякога последното нещо, което искате е да пийнете сметанов, млечен протеин. Ето тук идва на помощ нашият вкусен плодов Clear Whey Isolate.

Той е пълен с 20 г протеин в порция и е също толкова ефективен в предоставянето на нужните вещества на мускулите, за да се развиват колкото и шейковете, но има повече вкус на сок. Това го прави перфектната хладна напитка, която да ви охлади след изтощителна тренировка.

Не се притеснявайте, ако предпочитате храни и напитки на растителна основа за вас предлагаме опцията Clear Vegan Protein, направена от хидролизиран грахов протеин и е налична в няколко приятни плодови вкуса. Гарантираме ви, че ще ви стане любима напитка по време на горещите дни, което ще ви хидратира и заедно с това ще ви даде дневната доз протеин от, която имате нужда.

А какъв по-добър начин да се насладите на тези два иновативни бленда от ледено студена скрежина? Приготвя се супер лесно и е идеална за награда след тренировка.

Ето как се приготвя.

Порции 1

https://youtu.be/0GkHDj5JRzI

Съставки

Метод на приготвяне

  • Първо добавете 200 мл вода и 1 лъжица от любимия ви вкус Clear Whey Isolate или Clear Vegan Protein в шейкър. Разбийте добре до получаването на хомогенна смес и оставете пяната да се оталожи.
  • След това добавете шепа натрошен лед в блендера и добавете clear protein shake микса отгоре. Разбийте докато получите гладка, гъста смес.
  • Поднесете в чаша с украса по ваш избор.

Статиите са само и единствено с информативен и образователен характер и не трябва да се приемат като медицинска консултация. Ако имате притеснения консултирайте се със здравен специалист преди да приемате хранителни добавки или да правите особени промени в диетата си.

Lauren Dawes
Сценарист и редактор
Вижте профила на Lauren Dawes

Лорен е родена в южната част на Англия и има специалност английска литература. Винаги е обичала да плува, а през последните няколко години също се занимава с тренировки за сила и тежести. Лорен също активно се усъвършенства всяка седмица в часовете по йога.

През почивните дни тя се радва на брънч и често прави и опитва нови ястия с други съквартиранти - особено след като всички заедно решиха да нарушат навика на студента да яде само паста. Е, и най-важното, тя твърдо вярва, че най-важното за поддържане на равновесие е във фитнеса и излизането с приятели.

Научете повече за Лорен тук.

myprotein