Отидете в начална страница
recipes

Здравословни печени чуроси с течен шоколад

Здравословни печени чуроси с течен шоколад
Lauren Dawes
Сценарист и редактор3 години Ago
Вижте профила на Lauren Dawes

Кой казва, че чурос не може да бъде част от вашия диетичен план? Това е върховно удоволствие, а всички знаем, колко са вкусни, докато са все още топли, тези невероятни лакомства от @healthy_floflo. Те се пекат доста бързо, което ги прави идеалната здравословна алтернатива за задоволяване на вашия апетит за сладко. Те също са поръсени със сладко от стевия с нула калории, а не с обикновена пудра захар, което ги прави по-ниско калорични. Най-добрата част?

За добавка сме се спрели на нашия шоколадов протеинов спред, който ще ви отведе на седмото небе..

Съставки

За тестото:За поръската:

 

Начин на приготвяне

  1. Загрейте фурната на 180 ° C. Добавете водата и кокосовото масло в тенджера и загрейте внимателно, докато маслото се разтопи.
  2. След това добавете захарта и FlavDrops и разбъркайте.
  3. Добавете брашно (не забравяйте първо да го пресеете, за да не се получат бучки) и разбъркайте с шпатула, докато се получи тесто.
  4. Оставете тестото да се охлади за около 10 минути и след това внимателно го преместете в шприц с дюза с формата на звезда.
  5. Изстискайте от тестото върху тава за печене, като използвате ножица, за да нарежете чуросите на дължината, която искате.
  6. Гответе във фурната за 20-30 минути до златисто и малко хрупкаво отвън. Междувременно смесете подсладителя и канелата, за да направите сладък канелен прах.
  7. След като се приготвят чуросите, извадете ги и ги покрийте с канелената смес. Потопете в шоколадов протеинов спред за най-вкусното удоволствие! Аплодисменти за готвача!
Lauren Dawes
Сценарист и редактор
Вижте профила на Lauren Dawes

Лорен е родена в южната част на Англия и има специалност английска литература. Винаги е обичала да плува, а през последните няколко години също се занимава с тренировки за сила и тежести. Лорен също активно се усъвършенства всяка седмица в часовете по йога.

През почивните дни тя се радва на брънч и често прави и опитва нови ястия с други съквартиранти - особено след като всички заедно решиха да нарушат навика на студента да яде само паста. Е, и най-важното, тя твърдо вярва, че най-важното за поддържане на равновесие е във фитнеса и излизането с приятели.

Научете повече за Лорен тук.

myprotein